FinansWatch

SpareBank 1 inngår ny avtale med Norges idrettsforbund: – Befester vår rolle som idrettens bank

SpareBank 1 og Norges idrettsforbund inngår en langsiktig forretnings- og markedsmessig avtale. Nå skal de i fellesskap utvikle kostnadseffektive bank- og betalingsløsninger for klubber og idrettslag.

Richard Heiberg er administrerende direktør i SpareBank 1 Østlandet. | Foto: SpareBank1 Østlandet

– Samarbeidsavtalen med Norges idrettsforbund (NIF) befester vår rolle som idrettens bank. Med denne avtalen vil vi kunne levere gode og kostnadseffektive løsninger til idretten, både for idrettslag og særforbund, sier Richard Heiberg, administrerende direktør i SpareBank 1 Østlandet.

Partene opplyser i en pressemelding onsdag at de har forlenget samarbeid i fire nye år.

Heiberg forteller at økonomi kan være en barriere for deltagelse i organisert idrett, og at de ønsker å senke barrieren med gode tiltak innen inkludering og sirkulærøkonomi.

– Vi ser på samarbeidet med SpareBank 1 som viktig for å nå visjonen om idrettsglede for alle. Dette skal vi nå ved blant annet å bidra til et inkluderende samfunn og ta ned barrierer som økonomi, kjønn, kultur, miljø eller fysiske forutsetninger. Alle barn og ungdom skal få mulighet til å delta i idrett, sier Karen Kvalevåg, generalsekretær i Norges idrettsforbund.

Norges idrettsforbund og SpareBank 1 har i flere år samarbeidet om «Klubben i mitt hjerte». Samarbeidet vil nå utvides gjennom videreutvikling av konseptet Byttehelgen, slik at den vil gjelde større deler av idretten.

Målet med Byttehelgen er å bidra til å redusere kostnadene ved å drive idrett. NIF og Sparebank 1 mener at flere kan få råd til sportsutstyr, samtidig som det kan være er en god inntektskilde for idrettslagene som arrangerer.

SpareBank 1 Nord-Norge avviser fusjonsrykter med SMN: – Selvstendighet er av stor viktighet for oss

I år forsvinner 100 stillinger i SpareBank 1 SMN, men de har fortsatt behov for ny kompetanse  

 

 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch