FinansWatch

Sunndal Sparebank åpner nytt avdelingskontor

Banken åpner nytt kontor i Kristiansund med tre-fire rådgivere. Målet er åpne kontoret i mars 2021.

Foto: Sunndal Sparebank

Styret i Sunndal Sparebank har med bakgrunn i strategiske vurderinger, besluttet å etablere avdelingskontor i Kristiansund.

Lokaliseringen planlegges til sentrum av Kristiansund, med mål om samlokalisering med relevant partner innen eiendomsmegling. Arbeidet med rekruttering starter umiddelbart.

«Banken etablerte avdelingskontor i Molde og Ålesund i 2016 og 2017, og begge disse kontorene har så langt vært en ubetinget suksess. Kunde- og kredittveksten har vært svært god, og de nye kontorene har bidratt til å styrke Sunndal Sparebanks posisjon i Møre og Romsdal», skriver banken i en kommentar.

Styret sier samtidig at de opplever at lokalbankkonseptet står seg godt i konkurransen med andre banker i deres geografiske nedslagsfelt.

«Etableringen i Kristiansund skjer i forlengelsen av tidligere kontoretableringer, med en tydelig ambisjon om fortsatt å styrke kundegrunnlaget og posisjonen som en selvstendig lokalbank i årene framover», heter det i meldingen.

Ved oppstart vil bankens avdelingskontor i Kristiansund bestå av tre-fire rådgivere, inklusive avdelingsbanksjef.

Målsettingen er at avdelingskontoret skal være i drift fra 1. mars 2021. 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch