FinansWatch

For Nets er Norge et viktig arnested for utviklingen av digitale betalingsløsninger i Europa

– Det å være markedsleder i Norge og ha en sterk base i Norge er kritisk for at vi skal være konkurransedyktige og skape vekst i land utenfor Norge og Norden, sier administrerende direktør Bo Nilsson i Nets til FinansWatch.

– Jeg tror Norge vil fortsette trenden med å være det mest digitale samfunnet, sier administrerende direktør Bo Nilsson i Nets. | Foto: NETS/Søren Wesseltoft

Nets og Nexi har nylig inngått en avtale om fusjon gjennom utveksling av aksjer med mål om å skape en «europeisk tungvekter» innen betalingsformidling.

– Både jeg og våre medarbeidere er superstolte over denne fusjonen. Vi er praktisk talt et norsk og dansk selskap som nå er ute på det europeiske markedet, sier administrerende direktør Bo Nilsson i Nets til FinansWatch.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Runa Opdal Kerr: – For finansnæringen som helhet går det sakte

Finans Norge er en av eierne av Kvinner i Finans Charter som har som mål å få opp andelen kvinnelige ledere i finansnæringen. – Vi må tørre å sette hårete mål, jobbe systematisk og ikke minst vise i praksis at resultatene er så viktige at de belønnes, sier arbeidslivsdirektør Runa Opdal Kerr i Finans Norge.

Nytt utvalg går gjennom hele skattesystemet

Norge mot 2025-utvalget anbefalte å sette ned et eget utvalg for en helhetlig gjennomgang av skattesystemet. Regjeringen har nå bedt professor Ragnar Torvik lede dette arbeidet.

Les også

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger