B2Holding med resultatnedgang

Svekket resultat i tredje kvartal for gjeldsspesialisten B2Holding, men bedre enn forventet mener konsernsjefen. – B2Holding leverer et sunn balanse. Gjennom omforhandlingene med våre banker, er vi godt skodd for fremtiden, sier konsernsjefen Erik Just Johnsen i kvartalsrapporten.
Administrerende direktør Erik Just Johnsen i B2Holding ASA. | Foto: B2Holding ASA
Administrerende direktør Erik Just Johnsen i B2Holding ASA. | Foto: B2Holding ASA

B2Holding er en ledende felleseuropeisk gjeldsspesialist med hovedkvarter i Oslo. Virksomhetens totale driftsinntekter i tredje kvartal var på 845 millioner kroner mot 880 millioner under samme kvartal i fjor.

B2Holdings resultat etter skatt endte på 128 millioner kroner mot 181 millioner i fjor, mens driftsresultatet ble 369 millioner kroner, mot 387 millioner kroner i samme periode i fjor.

– B2Holding leverer en sunn balanse. Gjennom omforhandlingene med våre banker, er vi godt skodd for fremtiden, sier konsernsjefen Erik Just Johnsen i kvartalsrapporten.

I løpet av tredje kvartal kjøpte selskapet porteføljer til 264 millioner kroner, sammenlignet med 473 millioner kroner i forrige kvartal, og 1,2 milliarder kroner i samme kvartal i fjor.

«Tredje kvartal viste bedre resultater enn forventet, og jeg er nok en gang veldig imponert over innsatsen fra våre ansatte og av deres respons på pandemien. Imidlertid har vi nylig sett en ny bølge av pandemien, og dette tjener som en påminnelse om at denne krisen på ingen måte er over,» sier Just Johnsen i rapporten.

Benedicte Schilbred Fasmer blir konsernsjef i SR-Bank 

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også