SpareBank 1 Gudbrandsdal bevilger en million til lag og foreninger

Når vi vet mange aktører sliter økonomisk som følge av pandemien, får det fort konsekvenser for brukerne. Det er selvfølgelig synd og derfor er det helt naturlig for oss som lokalbank å kjøre en ekstraordinær gavetildeling, sier Per Ivar Kleiven, administrerende banksjef i SpareBank 1 Gudbrandsdal i pressemeldingen.
Per Ivar Kleiven er administrerende banksjef i SpareBank 1 Gudbrandsdal
Per Ivar Kleiven er administrerende banksjef i SpareBank 1 Gudbrandsdal

SpareBank 1 Gudbrandsdal nå å kjøre en ekstraordinær gavetildeling på en million kroner til lag, foreninger og organisasjoner i Lillehammer og Gudbrandsdalen.  I våres ble det delt ut flere millioner kroner i ulike talentstipender, gaver og prosjektmidler til mer enn 150 aktører i Lillehammer og Gudbrandsdalen, men nå bevilges det ytterligere midler.

– Frivilligheten er helt sentral for alle lokalsamfunn i Gudbrandsdalen. Når vi vet mange aktører sliter økonomisk som følge av pandemien, får det fort konsekvenser for brukerne. Det er selvfølgelig synd og derfor er det helt naturlig for oss som lokalbank å kjøre en ekstraordinær gavetildeling, sier Per Ivar Kleiven, administrerende banksjef i SpareBank 1 Gudbrandsdal i pressemeldingen og fortsetter:

– Her er det opp til hver enkelt aktør å søke om støtte til det det måtte være behov for. Det kan være alt fra driftsmidler til ulike prosjekter og investeringer, fortsetter Kleiven i meldingen.

 

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også