FinansWatch

Banksjef: Det er dramatisk når omsetningen går fra normal til null nesten over natten

Per Ivar Kleiven i SpareBank 1 Gudbrandsdal opplever ingen koronarelatert konkursbølge. Flere av kundene har det likevel vanskelig, men banksjefen er forsiktig optimist.

Per Ivar Kleiven sier at landbruk utgjør den største bransjen i bedriftsmarkedet, men banken er også eksponert mot reiseliv og bygg- og anleggsbransjen, | Foto: SpareBank 1 Gudbrandsdal,

– Jeg er veldig godt tilfreds med første kvartal. Det ble et godt resultat og nesten helt uten koronaeffekt og en god vekst. Utlånsveksten på 8,4 prosent er godt over den nasjonale veksten og det tyder på at vi fortsetter å ta markedsandeler, sier administrerende banksjef i SpareBank 1 Gudbrandsdal, Per Ivar Kleiven til FinansWatch.

Kvartalsrapporten som ble publisert denne uken viser at banken fikk et overskudd i første kvartal på 29,2 millioner kroner. Det representerer en oppgang på 61 prosent fra samme periode i fjor da banken fikk et resultat på 18 millioner kroner.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Monner Crowd skifter navn til Monio

– Det var en lykkelig skilsmisse som begge parter så at var nødvendig med tanke på de ulike satsingsområdene crowdfunding og bankprodukter for gründer, sier administrerende direktør i Monio, Marius Dybdahl.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch