Lokalbank-alliansen og Frende har inngått en intensjonsavtale om fremtidig samarbeid

I januar 2018 gikk bankene til oppsigelse av avtalen med Eika-gruppen og Eika Forsikring. Den nye alliansen Lokalbank har vurdert nye strategiske partnere innen distribusjon av forsikring til egne bankkunder.
Bjørn Asle Hynne i LOKALBANK. Hynne er også banksjef i Aasen Sparebank. | Foto: Aasen Sparebank
Bjørn Asle Hynne i LOKALBANK. Hynne er også banksjef i Aasen Sparebank. | Foto: Aasen Sparebank

Lokalbank og Frende har inngått en intensjonsavtale om fremtidig samarbeid. Lokalbank er et nytt banksamarbeid som foreløpig består av Nidaros Sparebank, Askim & Spydeberg Sparebank, Drangedal Sparebank, Selbu Sparebank, Sparebank 68 Grader Nord, Sparebanken Din, Stadsbygd Sparebank, Tolga-Os Sparebank, Ørland Sparebank og Aasen Sparebank, opplyses det i en pressemelding.

I januar 2018 gikk bankene til oppsigelse av avtalen med Eika-gruppen og Eika Forsikring. Lokalbank har vurdert nye strategiske partnere innen distribusjon av forsikring til egne bankkunderog mener Frende kan være en slik mulig partner, står det videre i meldingen.

– Dette er uten tvil en unik og veldig spennende mulighet som passer perfekt inn i Frendes strategi, sier Erik Bjordal, salgs- og markedsdirektør i Frende. 

Formålet med intensjonsavtalen er å avklare om det er grunnlag for å inngå en langsiktig avtale der bankene i Lokalbank skal distribuere Frendeprodukter og andre produkter som Frende ellers tilbyr sine kunder.

SMNs konsernsjef: – Å drive bank blir stadig tøffere, derfor må vi effektivisere og utvide 

Salget av livsforsikring har mer enn doblet seg i koronapandemien  

Tryg betaler millionerstatning til klienter som anklaget advokaten sin for underslag  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også