FinansWatch

Lokalbank-alliansen og Frende har inngått en intensjonsavtale om fremtidig samarbeid

I januar 2018 gikk bankene til oppsigelse av avtalen med Eika-gruppen og Eika Forsikring. Den nye alliansen Lokalbank har vurdert nye strategiske partnere innen distribusjon av forsikring til egne bankkunder.

Bjørn Asle Hynne i LOKALBANK. Hynne er også banksjef i Aasen Sparebank. Foto: Aasen Sparebank

Lokalbank og Frende har inngått en intensjonsavtale om fremtidig samarbeid. Lokalbank er et nytt banksamarbeid som foreløpig består av Nidaros Sparebank, Askim & Spydeberg Sparebank, Drangedal Sparebank, Selbu Sparebank, Sparebank 68 Grader Nord, Sparebanken Din, Stadsbygd Sparebank, Tolga-Os Sparebank, Ørland Sparebank og Aasen Sparebank, opplyses det i en pressemelding.

I januar 2018 gikk bankene til oppsigelse av avtalen med Eika-gruppen og Eika Forsikring. Lokalbank har vurdert nye strategiske partnere innen distribusjon av forsikring til egne bankkunderog mener Frende kan være en slik mulig partner, står det videre i meldingen.

– Dette er uten tvil en unik og veldig spennende mulighet som passer perfekt inn i Frendes strategi, sier Erik Bjordal, salgs- og markedsdirektør i Frende.

Formålet med intensjonsavtalen er å avklare om det er grunnlag for å inngå en langsiktig avtale der bankene i Lokalbank skal distribuere Frendeprodukter og andre produkter som Frende ellers tilbyr sine kunder.

SMNs konsernsjef: – Å drive bank blir stadig tøffere, derfor må vi effektivisere og utvide

Salget av livsforsikring har mer enn doblet seg i koronapandemien

Tryg betaler millionerstatning til klienter som anklaget advokaten sin for underslag

Relaterte

finanswatch no desktop trial banner.jpg

Siste Nytt