FinansWatch

Lokalbank-alliansen og Frende har inngått en intensjonsavtale om fremtidig samarbeid

I januar 2018 gikk bankene til oppsigelse av avtalen med Eika-gruppen og Eika Forsikring. Den nye alliansen Lokalbank har vurdert nye strategiske partnere innen distribusjon av forsikring til egne bankkunder.

Bjørn Asle Hynne i LOKALBANK. Hynne er også banksjef i Aasen Sparebank. | Foto: Aasen Sparebank

Lokalbank og Frende har inngått en intensjonsavtale om fremtidig samarbeid. Lokalbank er et nytt banksamarbeid som foreløpig består av Nidaros Sparebank, Askim & Spydeberg Sparebank, Drangedal Sparebank, Selbu Sparebank, Sparebank 68 Grader Nord, Sparebanken Din, Stadsbygd Sparebank, Tolga-Os Sparebank, Ørland Sparebank og Aasen Sparebank, opplyses det i en pressemelding.

I januar 2018 gikk bankene til oppsigelse av avtalen med Eika-gruppen og Eika Forsikring. Lokalbank har vurdert nye strategiske partnere innen distribusjon av forsikring til egne bankkunderog mener Frende kan være en slik mulig partner, står det videre i meldingen.

– Dette er uten tvil en unik og veldig spennende mulighet som passer perfekt inn i Frendes strategi, sier Erik Bjordal, salgs- og markedsdirektør i Frende. 

Formålet med intensjonsavtalen er å avklare om det er grunnlag for å inngå en langsiktig avtale der bankene i Lokalbank skal distribuere Frendeprodukter og andre produkter som Frende ellers tilbyr sine kunder.

SMNs konsernsjef: – Å drive bank blir stadig tøffere, derfor må vi effektivisere og utvide 

Salget av livsforsikring har mer enn doblet seg i koronapandemien  

Tryg betaler millionerstatning til klienter som anklaget advokaten sin for underslag  

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch