Tya Bryggeri: – Sogn Sparebank har vært en veldig god lokal bank for oss

Tya Bryggeri er blant bedriftskundene som har fått god hjelp av banken den siste tiden. Nå har de fått hjelp av banken til å omstrukturere og starte på nytt med frisk kapital.
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps

– Status nå er at vi har refinansiert bryggeriet med god hjelp fra Sogn Sparebank. De har opptrådt som en veldig god lokal bank for oss. I tillegg har vi hentet inn nesten 350.000 kroner i frisk aksjekapital, sier Tom Hellebø, gründer og medeier i Tya Bryggeri  Årdal, til Firdaposten.

Hellebø forteller at de har endret måten å drive bryggeriet på og tar sikte på grønne tall. Takket være banken har de også fått frisk kapital og ser lyst på fremtiden.

Sogn Sparebank gjentok senest i forbindelse med halvårsrapporten at banken fortsatt legger vekt på at banken skal være en relevant aktør i lokalsamfunnet og en god partner for privatkunder og virksomheter.

«Banken har som mål å ta samfunnsansvar, og støtte og finne gode løsninger for banken sine kunder i den vanskelige situasjonen flere av disse allerede er i, eller kan komme i», skrev bankens styre.

Bankdrift og bondegård har mer til felles enn Benedicte Schilbred Fasmer

DNB er forberedt på at det kan bli flere koronastengte kontorer  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

FORTSATT MED: Øyvind Thomassen er fortsatt med som leder i Sbanken etter DNB-fusjon | Foto: Sbanken

Dette gjør Sbanken-sjefene i dag

For abonnenter