Evje og Hornnes Sparebank etablerer nytt kontor

Adm. banksjef Knut Kjetil Mjøen bekrefter at det blir mulig å avtale kundemøter i Vennesla fra 1. september.
Evje og Hornnes Sparebank har hatt god vekst og mener det er praktisk med nytt kontor. | Foto: Evje og Hornnes Sparebank
Evje og Hornnes Sparebank har hatt god vekst og mener det er praktisk med nytt kontor. | Foto: Evje og Hornnes Sparebank

– Vi har en ansatt, Eirin Steinsland, som bor i Vennesla, i tillegg til mange kunder derfra, så vi mener at det kan være hensiktsmessig å kunne tilby møter der, sier adm. banksjef i Evje og Hornnes Sparebank, Knut Kjetil Mjøen til Vennesla Tidende.

Steinsland mener dette kan bli et godt tilbud, og ved å etablere et nytt kontor kan banken møte flere behov enn hva de har gjort frem til nå.

– Vi har hatt god vekst, og for noen kunder vil det være praktisk å møte sin rådgiver her, i stedet for å kjøre til Evje, sier Kari Øvergård Risdal, salgsleder/teamleder for rådgiverne i banken, ifølge avisen.

Valle sparebank har hatt lokaler i nærområdet i fem år. De ser ikke negativt på at en ny konkurrent etablerer seg i området.

– Det er ikke rart at flere banker ser potensialet i Vennesla, det er sikkert plass til både oss og de nye som kommer, avdelingssjef i Valle sparebank, Torleiv Hovet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også