FinansWatch

Evje og Hornnes Sparebank etablerer nytt kontor

Adm. banksjef Knut Kjetil Mjøen bekrefter at det blir mulig å avtale kundemøter i Vennesla fra 1. september.

Evje og Hornnes Sparebank har hatt god vekst og mener det er praktisk med nytt kontor. | Foto: Evje og Hornnes Sparebank

– Vi har en ansatt, Eirin Steinsland, som bor i Vennesla, i tillegg til mange kunder derfra, så vi mener at det kan være hensiktsmessig å kunne tilby møter der, sier adm. banksjef i Evje og Hornnes Sparebank, Knut Kjetil Mjøen til Vennesla Tidende.

Steinsland mener dette kan bli et godt tilbud, og ved å etablere et nytt kontor kan banken møte flere behov enn hva de har gjort frem til nå.

– Vi har hatt god vekst, og for noen kunder vil det være praktisk å møte sin rådgiver her, i stedet for å kjøre til Evje, sier Kari Øvergård Risdal, salgsleder/teamleder for rådgiverne i banken, ifølge avisen.

Valle sparebank har hatt lokaler i nærområdet i fem år. De ser ikke negativt på at en ny konkurrent etablerer seg i området.

– Det er ikke rart at flere banker ser potensialet i Vennesla, det er sikkert plass til både oss og de nye som kommer, avdelingssjef i Valle sparebank, Torleiv Hovet.

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch