FinansWatch

24Seven Office med kjempevekst

24Seven Office har nylig blitt storeier i Optin Bank og fortsetter strategien med å vokse videre og jakte lønnsomhet. Hittil i år har de økt inntektene med 31 prosent

Adm. direktør Ståle Risa er fornøyd med utviklingen hittil i 2020. | Foto: 24SevenOffice

24Seven Office, som for ikke lenge siden ble storeier i Optin Bank, har hatt kjempevekst og lønnsomhet i første halvår av 2020.

Ifølge Finansavisen fikk det skybaserte økonomistyringsselskapet en vekst på 31 prosent i inntektene og leverte en margin på 13 prosent.

Det gjør at selskapet hittil i år har 39,1 millioner svenske kroner i inntekter, mens driftsresultatet før avskrivninger endte på 5,3 millioner kroner. Selskapet fikk likevel et negativt resultat etter skatt på 1,4 millioner kroner, sammenlignet med et overskudd på 0,5 millioner kroner i samme periode i fjor.

– Vi har kommunisert både i vinter og vår at strategien er å fortsette vekst samt å gå over i lønnsomhet. Det har vi levert på selv om det har vært usikre markeder med korona, sier adm. direktør Ståle Risa i 24SevenOffice til avisen.

Nylig ble det kjent at 24Seven Office bruker 13,2 millioner kroner i en rettet emisjon for å få 10 prosents eierandel i Optin Bank, som i hovedsak retter seg mot småbedrifter.

– Det finnes muligheter til store besparelser på dette området, men da må vi ha tilgang til banktjenester som vi kan integrere hundre prosent i våre systemer, sier Risa og la til.

– Det får vi med eierskapet i Optin. De er en liten teknologiorientert bank, som har utviklet finansieringstjenester for SMB-markedet. Deres visjon passer veldig godt sammen med vår.

Tar snarvei til SMB-kundene med bankkjøp

ZTL utfordrer i SMB-markedet: – Vi endrer verdikjeden og tar den vekk fra bankene 

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch