24Seven Office med kjempevekst

24Seven Office har nylig blitt storeier i Optin Bank og fortsetter strategien med å vokse videre og jakte lønnsomhet. Hittil i år har de økt inntektene med 31 prosent
Adm. direktør Ståle Risa er fornøyd med utviklingen hittil i 2020. | Foto: 24SevenOffice
Adm. direktør Ståle Risa er fornøyd med utviklingen hittil i 2020. | Foto: 24SevenOffice

24Seven Office, som for ikke lenge siden ble storeier i Optin Bank, har hatt kjempevekst og lønnsomhet i første halvår av 2020.

Ifølge Finansavisen fikk det skybaserte økonomistyringsselskapet en vekst på 31 prosent i inntektene og leverte en margin på 13 prosent.

Det gjør at selskapet hittil i år har 39,1 millioner svenske kroner i inntekter, mens driftsresultatet før avskrivninger endte på 5,3 millioner kroner. Selskapet fikk likevel et negativt resultat etter skatt på 1,4 millioner kroner, sammenlignet med et overskudd på 0,5 millioner kroner i samme periode i fjor.

– Vi har kommunisert både i vinter og vår at strategien er å fortsette vekst samt å gå over i lønnsomhet. Det har vi levert på selv om det har vært usikre markeder med korona, sier adm. direktør Ståle Risa i 24SevenOffice til avisen.

Nylig ble det kjent at 24Seven Office bruker 13,2 millioner kroner i en rettet emisjon for å få 10 prosents eierandel i Optin Bank, som i hovedsak retter seg mot småbedrifter.

– Det finnes muligheter til store besparelser på dette området, men da må vi ha tilgang til banktjenester som vi kan integrere hundre prosent i våre systemer, sier Risa og la til.

– Det får vi med eierskapet i Optin. De er en liten teknologiorientert bank, som har utviklet finansieringstjenester for SMB-markedet. Deres visjon passer veldig godt sammen med vår.

Tar snarvei til SMB-kundene med bankkjøp

ZTL utfordrer i SMB-markedet: – Vi endrer verdikjeden og tar den vekk fra bankene 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også