Økonomistyringsselskapet 24SevenOffice blir storeier i Optin Bank

Det skybaserte økonomistyringsselskapet 24SevenOffice investerer 13,2 millioner kroner i en rettet emisjon i Optin Bank. Det gir en eierandel på 10 prosent med opsjon på å kjøpe seg opp til 20 prosent. Dersom Finanstilsynet godkjenner det sistnevnte.
Gründer Stian Rustad i 24SevenOffice vil sammen med banken tilby 100 prosent integrerte tjenester. | Foto: 24SevenOffice
Gründer Stian Rustad i 24SevenOffice vil sammen med banken tilby 100 prosent integrerte tjenester. | Foto: 24SevenOffice

Finansavisen skriver at da Optin Bank sist gjorde emisjon i desember 2019 var prisen 239 millioner kroner. 24SevenOffice sitt kjøp baserer seg på en prising på 119 millioner kroner.

Ifølge Finansavisen handler kjøpet om mer enn å investere i bankaksjer. Avisen skriver at 24SevenOffice blant annet vil tilby banktjenester i økonomistyringsprogrammet.

– Vi har sett at man må jobbe tett med banken for å få store besparelser i økonomistyringen. Da må vi inn på eiersiden og jobbe i symbiose med banken og tilby 100 prosent integrerte tjenester, sier gründer Stian Rustad i 24SevenOffice til avisen.

– Vi vil være gode der andre nedprioriterer, som SMB-markedet, legger han til.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også