FinansWatch

Styret i SpareBank 1 BV viderefører sitt spareprogram for ansatte

Spareordningen er vedtatt for 2020, men kommer til å bli videreført i årene fremover. Ordningen er for å motivere ansatte til å ta eierskap i banken.

Foto: Colourbox

Styret i SpareBank 1 BV har vedtatt å videreføre spareprogrammet fra 2019, vedrørende kjøp egenkapitalbevis i banken, opplyser banken i en børsmelding.

Formålet med programmet er å motivere ansatte til å ta eierskap i banken, og banken tilbyr den enkelte ansatt som deltar i spareprogrammet en rabatt på 20 prosent (inntil kr 5.000 kroner).

Påmeldingen til spareprogrammet vil skje i perioden 17.august til og med 21.august 2020. Primærinnsidere blant de fast ansatte kan bare registrere sin påmelding i programmet den 19.august 2020, opplyses det.

SpareBank 1 Markets vil kunne handle egenkapitalbevisene på vegne av SpareBank 1 BV fra og med 12.august 2020 til antall egenkapitalbevis som banken trenger for å dekke inn tegningene i spareprogrammet. Ansatte vil bli tildelt antall egenkapitalbevis til gjennomsnittlig kurs som banken har betalt i denne perioden.

Spareordningen er vedtatt for 2020, men styret har som intensjon å videreføre ordningen i årene fremover.

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch