Styret i SpareBank 1 BV viderefører sitt spareprogram for ansatte

Spareordningen er vedtatt for 2020, men kommer til å bli videreført i årene fremover. Ordningen er for å motivere ansatte til å ta eierskap i banken.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Styret i SpareBank 1 BV har vedtatt å videreføre spareprogrammet fra 2019, vedrørende kjøp egenkapitalbevis i banken, opplyser banken i en børsmelding.

Formålet med programmet er å motivere ansatte til å ta eierskap i banken, og banken tilbyr den enkelte ansatt som deltar i spareprogrammet en rabatt på 20 prosent (inntil kr 5.000 kroner).

Påmeldingen til spareprogrammet vil skje i perioden 17.august til og med 21.august 2020. Primærinnsidere blant de fast ansatte kan bare registrere sin påmelding i programmet den 19.august 2020, opplyses det.

SpareBank 1 Markets vil kunne handle egenkapitalbevisene på vegne av SpareBank 1 BV fra og med 12.august 2020 til antall egenkapitalbevis som banken trenger for å dekke inn tegningene i spareprogrammet. Ansatte vil bli tildelt antall egenkapitalbevis til gjennomsnittlig kurs som banken har betalt i denne perioden.

Spareordningen er vedtatt for 2020, men styret har som intensjon å videreføre ordningen i årene fremover.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også