BRAbank-styret godkjenner fusjon med Easybank

– Det skaper en sterk og skalerbar aktør som gir et solid fundament for videre vekst, er styrelederne i de to bankene enige om.
Foto: Easybank
Foto: Easybank

Generalforsamlingen i Brabank har godkjent fusjonen med Easybank, viser protokollen fra den ekstraordinære generalforsamlingen, men 5,3 prosent av de avgitte stemmene var imot.

Den nye, sammenslåtte banken vil gå under navnet «Brabank» og vil bli notert på minibørsen Merkur Market, sier selskapene i  to børsmeldinger. Easybank-navnet utgår fordi det ikke kan brukes utenfor Norge, kommer det frem i bankens selskapspresentasjon.

Fusjonen må godkjennes av Finanstilsynet og entes å foreligge 15. september og fusjonen ventes gjennomført 1. oktober 2020.

– Fusjonen av Easybank og BRAbank skaper en sterk og skalerbar aktør som gir et solid fundament for å realisere våre ambisjoner på et mer effektivt vis, sier Svein Lindbak og Viggo Leisner, respektive styreledere i Easybank og BRAbank i en børsmelding.

Administrerende direktør i Easybank, Oddbjørn Berentsen, skal fortsette i samme rolle etter sammenslåingen. Easybanks styreleder, Svein Lindbak, blir utnevt til styrelder.

Flere BRAbank-aksjonærer med tommel opp for Easybank-fusjon

Bankfusjon etter «turbo»-prosjekt 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også