Storebrand AM med ny leder for institusjonelle kunder i Sverige

Tidligere leder for institusjonelle kunder i Sverige tar et steg tilbake, men vil fortsatt bli værende i Storebrand Asset Management. Dermed blir Anna Jönsson forfremmet.
Anna Jönsson blir den nye lederen for institusjonelle kunder hos Storebrand Asset Management i Sverige. | Foto: PR / Storebrand Asset Management
Anna Jönsson blir den nye lederen for institusjonelle kunder hos Storebrand Asset Management i Sverige. | Foto: PR / Storebrand Asset Management

Storebrand Asset Management har gitt rollen som leder for institusjonelle kunder i Sverige til Anna Jönsson. Hun har vært en del av Storebrand Asset Managements institusjonelle kunde-team siden 2017, og tar nå et steg opp.

Tidligere leder, Lars Pettersson, tar et skritt tilbake, og skal fokusere mer på å bygge kunderelasjoner.

– Vi fortsetter vår vekst med fornyet kraft og et forsterket team. Nå er fokuset på nåværende og nye kunder og at flere kan få tilgang til våre tjenester, sier Jørgen Hjemdal, leder for institusjonelle kunder i Norden for Storebrand Asset Management.

I en pressemelding rundt skiftet på lederposisjon skriver Storebrand AM at selskapet har vokst i Sverige, og at kundebasen hos institusjonelle kunder har vokst seg tre ganger så stor over de siste fem årene.

Storebrand merket av uroen i første kvartal

Tap på finansielle instrumenter gir Storebrand Bank svakere resultat

DNB Asset Management planlegger flere mørkegrønne fond

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også