FinansWatch

Iverksetter spareprogram for ansatte

Styret i Sparebank 1 Ringerike Hadeland har vedtatt å iverksette en spareordning
for ansatte i konsernet for 2022.

Steinar Haugli er konsernsjef i Sparebank 1 Ringerike Hadeland.

− Formålet med programmet er å motivere ansatte til å være medeiere i banken og samtidig øke interessen rundt bankens strategi og resultater, heter det i en børsmelding fra banken.

«Alle fast ansatte i banken og bankens datterselskaper kan delta i spareordningen. Ansatte inviteres til å spare et fast beløp i måneden for å kjøpe egenkapitalbevis i banken. Ansatte som melder seg inn i spareordningen vil kunne spare et årlig beløp på enten 11.000 eller 22.000 kroner gjennom et månedlig trekk fra lønn i perioden februar til desember 2022. Det er ikke mulig å endre sparebeløp underveis. Sparebeløpet vil bli benyttet til å kjøpe egenkapitalbevis i SpareBank 1 Ringerike Hadeland på vegne av de ansatte som deltar i spareordningen», heter det i meldingen.

Sparebank 1 Ringerike Hadeland tar sikte på å gjennomføre kjøp av egenkapitalbevis i markedet hvert kvartal så snart som praktisk mulig etter fremleggelsen av resultatene for henholdsvis 1., 2. og 3. kvartal 2021. SpareBank 1 Markets vil handle egenkapitalbevisene på vegne av banken.

 Sparebank 1 SMN fortsetter spareprogram uten skattefordeler

Ansatte og styremedlemmer kjøper egenkapitalbevis i Grong Sparebank for 700.000 kroner

Sparebank 1 Østlandet viderefører spareprogram for ansatte 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch