FinansWatch

Sparebanken Øst har signert med Strømsgodset

Sparebanken Øst blir hovedsamarbeidspartner i Strømsgodset.

– Vi er byens bank og Strømsgodset er byens lag, sier administrerende direktør i Sparebanken Øst, Pål Strand. | Foto: Sparebanken Øst

Seksårs-avtalen ble signert fredag, og gjelder for både toppfotballsatsingen og breddeidretten i klubben.

– Strømsgodset er byens største og viktigste merkevare, og banken har en lang og stolt historie som samarbeidspartner under flere navn. En av Norges aller første sponsoravtaler ble skrevet til klubbens 10 års jubileum i 1917, og det var en gave fra banken som den gang het Skoger Sparebank, sier administrerende direktør i Sparebanken Øst, Pål Strand, ifølge Strømsgodsets hjemmesider.

– Vi er byens bank og Strømsgodset er byens lag. Det er riktig og viktig at vi står sammen. Vi ønsker å gi SIF forutsigbarhet og vi er inne med tanke om en lang horisont, sier Strand.

– Sparebanken Øst har fra tidligere langsiktige samarbeidsavtaler med de ti største idrettsklubbene i Drammen og Øvre Eiker. Når vi nå også har fått med Strømsgodset på laget vil jeg si at vi er banken som bidrar til at det blir skapt idrettsglede og utvikling i vårt lokalområde, uttaler Per-Øyvind Mørk, direktør for allmennyttige formål i Sparebanken Øst.

35 milliarder skiller den største sparebankstiftelsen fra den minste

Banksjef: – Vi eier ikke kunderelasjonen

Sparebankstiftelsen Sør bidrar med penger til nytt medisin-campus 

 

Mer fra FinansWatch

– Norske Fintechs bør satse internasjonalt

Finansforbundet har kartlagt den økonomiske utviklingen blant norske fintech-selskaper. Konklusjonen er at det er tøft å lykkes som norsk fintech, men at det er betydelig vekst i omsetning for aktørene, og at det er mange som virkelig satser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch