Han blir ny vekstsjef i Firi

Kryptobørsen Firi (tidligere MiraiEx) ansetter Mohamad Houri som Head of Growth.
– Jeg kommer inn i Firi med et «vekst-hacking tankesett», og håper at jeg kan hjelpe bedriften å øke den videre veksten på mest effektiv måte, sier Mohamad Houri, som blir ny vekstsjef i Firi. | Foto: Firi
– Jeg kommer inn i Firi med et «vekst-hacking tankesett», og håper at jeg kan hjelpe bedriften å øke den videre veksten på mest effektiv måte, sier Mohamad Houri, som blir ny vekstsjef i Firi. | Foto: Firi

Som «vekst-hacker» har Houri tidligere hjulpet bedrifter til å gå fra null til over hundre millioner kroner i inntekter på under ett år, skriver Firi i en pressemelding.

«Firi har opplevd en eksplosiv vekst i 2021, og med Houri på laget vil kryptobørsen sikre at dette fortsetter.

Houri har over ti års erfaring fra e-handel og forlater nå en stilling som vekstsjef i det estiske selskapet Viceroy Group. Det siste året har han bodd i Estland etter å ha forlatt Libanon sammen med familien i etterkant av havneeksplosjonen i Beirut i august 2020», skriver Firi.

Houri har en mastergrad i Business Administration fra Lebanese International University, og skal lede Firis vekst-team fra deres kontorer på Aker Brygge.

– Jeg kommer inn i Firi med et «vekst-hacking tankesett», og håper at jeg kan hjelpe bedriften å øke den videre veksten på mest effektiv måte. Jeg var egentlig ikke på utkikk etter en ny jobb, siden jeg trives godt i Viceroy, men jeg har en stor interesse for krypto og jeg har veldig tro på Firi, så jeg kunne ikke takke nei til tilbudet, sier han.

Driftssjef (COO) i Firi, Marius Blaker Høgevold, er veldig fornøyd med det nye tilskuddet, og spår at Houri vil være sentral i arbeidet mot å nå nye høyder.

– Vi er stolte over å ha ansatt Mohamad som vekstsjef. Han har bred, internasjonal erfaring fra markedsføring og vekst, med svært overbevisende resultater. I tillegg er han en over gjennomsnittet hyggelig fyr. Med Mohamad på laget er vi nå enda bedre rigget for å nå målet om 500,000 kunder i løpet av 2022, sier han.

Kryptobørsen MiraiEx blir Firi 

Styreleder i Fintech Norway håper opsjons-avgrensningene ikke treffer alle i bransjen

Fintech-aktører om gründer-erfaringer – tror bildet vil endre seg innen fem år

 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også