FinansWatch

Emma Tryti er ny daglig leder i Kron

Gründer Joar Hagatun blir nestleder i selskapet og får et større og mer konsentrert faglig fokus med ansvar for forvaltning av spare- og pensjonskapitalen.

Emma Tryti, kvinnen i midten, er ny daglig leder i Kron. Nestleder og gründer Joar Hagatun til høyre i bildet.

Emma Tryti er ny daglig leder i Kron etter at hun kom inn som arbeidende styreleder i selskapet i februar.  Årsaken til omrokkeringen, der Tryti overtar en av jobbene til gründer Joar Hagatun som får et mer faglig fokus, er enkel.

– Enkelt fortalt: Kron ble veldig, veldig spennende. Selskapet vokste enda litt raskere enn hva vi hadde trodd, og så vant vi kontrakten med Akademikerne Pluss i sommer, i konkurranse med alle de store, etablerte aktørene, sier Tryti til Shifter.

Kontrakten dreier seg om at Kron vant anbudsrunden om å få lage en Egen pensjonskonto-løsning for de 200.000 medlemmene i Akademikerne Pluss.

– Med den kontrakten så Kron et behov for å skalere i enda større hastighet. Omfanget av investeringsområdet ble mangedoblet over natten, og selskapet måtte gjøre noen organisatoriske prioriteringer. Da fikk jeg en mulighet som det var vanskelig å si nei til, sier Tryti.

Akademikerne Pluss mener Finans Norge legger seg på en konkuransehemmende linje  

Kron og Akademikerne Pluss lager ny pensjonsavtale  

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch