Emma Tryti er ny daglig leder i Kron

Gründer Joar Hagatun blir nestleder i selskapet og får et større og mer konsentrert faglig fokus med ansvar for forvaltning av spare- og pensjonskapitalen.
Emma Tryti, kvinnen i midten, er ny daglig leder i Kron. Nestleder og gründer Joar Hagatun til høyre i bildet.
Emma Tryti, kvinnen i midten, er ny daglig leder i Kron. Nestleder og gründer Joar Hagatun til høyre i bildet.

Emma Tryti er ny daglig leder i Kron etter at hun kom inn som arbeidende styreleder i selskapet i februar.  Årsaken til omrokkeringen, der Tryti overtar en av jobbene til gründer Joar Hagatun som får et mer faglig fokus, er enkel.

– Enkelt fortalt: Kron ble veldig, veldig spennende. Selskapet vokste enda litt raskere enn hva vi hadde trodd, og så vant vi kontrakten med Akademikerne Pluss i sommer, i konkurranse med alle de store, etablerte aktørene, sier Tryti til Shifter.

Kontrakten dreier seg om at Kron vant anbudsrunden om å få lage en Egen pensjonskonto-løsning for de 200.000 medlemmene i Akademikerne Pluss.

– Med den kontrakten så Kron et behov for å skalere i enda større hastighet. Omfanget av investeringsområdet ble mangedoblet over natten, og selskapet måtte gjøre noen organisatoriske prioriteringer. Da fikk jeg en mulighet som det var vanskelig å si nei til, sier Tryti.

Akademikerne Pluss mener Finans Norge legger seg på en konkuransehemmende linje  

Kron og Akademikerne Pluss lager ny pensjonsavtale  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også