FinansWatch

Børseier vil noteres på egen markedsplass

Eierne bak den svenske markedsplassen Spotlight Stock Market planlegger børsnotering. Ikke overraskende tenker de seg at den skal finne sted på sin egen børs.

Peter Gönczi, adm. dir. i Spotlight Stock Market | Foto: Spotlight

Spotlight Stock Market ble startet i 1997 som Aktietorget og har vært en populær markedsplass for mindre selskaper. I dag finnes det over 170 noterte selskaper på den selvregulerte markedsplassen.

Ifølge Spotlights administrerende direktør Peter Gönczi er målet med noteringen å ta i bruk fordelene han selv forteller til andre som overveier å noteres på Spotlight – å bygge varemerket, få et kvalitetsstempel og bli mer attraktiv overfor kunder og medarbeidere.

– Det skal bli morsomt å leve som jeg lærer. Jeg snakker jo hele tiden om fordelene med å være på aksjemarkedet, sier Gönczi til Dagens Industri.

Planen er å gjennomføre noteringen til høsten.

Mer fra FinansWatch

Skal rekruttere unge talenter til finansbransjen

– Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartneren når selskaper i finanssektoren skal se etter sitt neste talent. Det er attraktivt med et selskap som spesialiserer seg på «talent search» innenfor finanssektoren, ikke bare «den eldre garde», sier fersk leder Fanny Harg i Finanstalenter AS.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch