FinansWatch

LillestrømBanken dobler resultatet

LillestrømBanken fikk i første kvartal av 2021 et resultat etter skatt på 18,9 millioner kroner som utgjør en solid oppgang fra 9,5 millioner kroner i fjor. Banken ruster seg for videre utlånsvekst for å styrke posisjonen sin på Romerike.

Siri Berggren er administrerende banksjef i LillestrømBanken. | Foto: Benjamin A. Ward.

Lillestrømbanken fikk i første kvartal av 2021 et resultat etter skatt på 18,9 millioner kroner som utgjør en solid oppgang fra 9,5 millioner kroner i fjor. Bankens netto renteinntekter endte på 41 millioner kroner mot 40,3 millioner kroner under samme periode i fjor, en økning på 0,9 millioner kroner.

Resultatet etter skatt i  første kvartal gir Lillestrømbanken en egenkapitalavkastning  på 6,9 prosent mot 3,6 prosent under samme periode i fjor. Banken har en 12 måneders vekst i utlån inkludert lån i Eika Boligkreditt på 16,3 prosent mot 11,2 prosent i fjor. Utbetalt utbytte ble kroner 7,40 per egenkapitalbevis.

I kvartalsrapporten står det «LillestrømBanken er solid og kapitalisert for ytterligere utlånsvekst for å styrke posisjonen som lokalbank på Romerike.»

Lillestrømbanken med sterk utlånsvekst 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch