FinansWatch

Har ansatt to personer som skal jobbe for bedre AML-samarbeid

Finans Norges selskap Bits AS har satt i gang et samarbeid mellom finansnæringen og offentlige instanser for en mer effektiv kamp mot hvitvasking.

Avdelingsleder for DSOP i Bits, Nils Inge Brurberg.

Offentlig Privat Samarbeid Anti-hvitvasking og -Terror finansiering (OPS AT) er et initiativ fra Finans Norges datterselskap, Bits AS. OPS AT har nylig ansatt to personer som skal arrangere møter mellom finansnæringen og offentlige instanser. Møtene skal handle om antihvitvaskings arbeid og arbeidet mot terrorfinansiering eller AML-arbeid (Anti Money Laundering).

– Arbeidet er helt i starten. Vi har ansatt to personer som startet i august. Deres jobb blir å tilrettelegge for møter mellom finansnæringen og Skatteetaten, Brønnøysundregistrene, Digitaliseringsdirektoratet, NAV, Politiet og Kartverket. Målet er å dele trender og trusselbilde, strategiske analyser og finne felles forståelse av hvilke problem vi står ovenfor og finne ut av hvordan vi kan jobbe best mulig sammen, sier avdelingsleder for DSOP i Bits, Nils Inge Brurberg.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Vil refinansiere gjeld med stabil krypto

Fintech-selskapet Horde har initiert tjenesten Bustad, som gjør at gjeldstyngede huseiere kan selge ut deler av huset sitt for å betale ned på lån. Boligkjøpene finansieres av stablecoinen Bustad coin.

Disse bankene hever renten tirsdag

Etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,5 prosentpoeng forrige uke har flere av Norges banker bestemt seg for å heve sine rentesatser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch