FinansWatch

FinAut med ny autorisasjonsrekord trass korona

Finansnæringens autorisasjonsordning (FinAut) gjennomførte 3.355 kunnskapsprøver første kvartal i år. Bare i mars ble det gjennomført flere enn 1500.

Siv Seglem, administrerende direktør i FinAut Siv Seglem (til høyre), forteller at det er «særlig høyt trykk på personforsikring». Her avbildet sammen med Lisbeth Lervåg. | Foto: Jörgen Skjelsbæk

Dette er mer enn dobbelt så mange som for samme periode i fjor, til tross for de strenge koronatiltakene. Det melder Finansfokus.

– Det er særlig høyt trykk på personforsikring, der det er en ny autorisasjon, og mange bedrifter ønsker at deres ansatte skal få tatt denne så fort som mulig, forklarer Siv Seglem, leder for FinAut, til Finansfokus.

Finansforbundets medlemsmagasin skriver at Nordea er en av bedriftene som har gjennomført flest kunnskapsprøver.   

– Vi meldte oss inn i autorisasjonsordningen for personforsikring og hadde satt en intern frist på at alle skulle ha gjennomført dette før 1. juni, sier Jorunn Sønju, bedriftsansvarlig for autorisasjonsordningene i Nordea, til Finansfokus.

Hun forteller videre til Finansfokus at Nordea lot det være opp til rådgiverne selv om de ville gjennomføre nå eller fortsette senere, hvor mange valgte det siste.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch