FinansWatch

Nordnet samarbeider med Itello for å vinne i EPK-markedet

Anders Skar mener at systemet er en nøkkelfaktor i å ta en posisjon i markedet for Egen pensjonskonto, og at det har gjort det mulig for Nordnett å ytterligere å tilpasse bankenes spare- og investeringsplattformer til det norske markedet.

Nordnet-sjef Anders Skar mener samarbeidet er en suksessfaktor for EPK-satsingen.

– Itello’s Inca-system, med sin skreddersydde støtte for EPK, er en kritisk suksessfaktor for denne satsningen. Systemet gir unike automatiseringsmuligheter for høyvolum maskin-til-maskin transaksjonsflyt, i tillegg til funksjonalitet og egenskaper som sørger for en god kundeopplevelse», sier Nordnet-sjef, Anders Skar, i en kommentar til Finansavisen.

Ifølge avisen utvider Nordnet bruken av Inca, Itellos poliseadministrasjonssystem, for å muliggjøre et tjenestetilbud rettet mot introduseringen av Egen Pensjonskonto, som ble innført 1. februar i Norge.

På grunn av at Itello har besluttet å inkludere støtte for EPK, mener Skar at det har gjort det mulig for Nordnet å ytterligere tilpasse systemet bankenes spare- og investeringsplattformer til det norske markedet. Skar trekker også frem at Itello har bidratt med mye bransjekunnskap i prosessen.

Egen pensjonskonto åpnet for fullt 1. februar og som FinansWatch har skrevet i en rekke artikler blir det blir en hard konkurranse om kundene fremover. Dette på grunn av at det det blir enklere for indiviuelle lønnsmottakere å ta kontroll over egen pensjon, men også fordi konkurransen om ulike medlemsforeninger blir hardere.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch