Nordnet samarbeider med Itello for å vinne i EPK-markedet

Anders Skar mener at systemet er en nøkkelfaktor i å ta en posisjon i markedet for Egen pensjonskonto, og at det har gjort det mulig for Nordnett å ytterligere å tilpasse bankenes spare- og investeringsplattformer til det norske markedet.
Nordnet-sjef Anders Skar mener samarbeidet er en suksessfaktor for EPK-satsingen.
Nordnet-sjef Anders Skar mener samarbeidet er en suksessfaktor for EPK-satsingen.

– Itello’s Inca-system, med sin skreddersydde støtte for EPK, er en kritisk suksessfaktor for denne satsningen. Systemet gir unike automatiseringsmuligheter for høyvolum maskin-til-maskin transaksjonsflyt, i tillegg til funksjonalitet og egenskaper som sørger for en god kundeopplevelse», sier Nordnet-sjef, Anders Skar, i en kommentar til Finansavisen.

Ifølge avisen utvider Nordnet bruken av Inca, Itellos poliseadministrasjonssystem, for å muliggjøre et tjenestetilbud rettet mot introduseringen av Egen Pensjonskonto, som ble innført 1. februar i Norge.

På grunn av at Itello har besluttet å inkludere støtte for EPK, mener Skar at det har gjort det mulig for Nordnet å ytterligere tilpasse systemet bankenes spare- og investeringsplattformer til det norske markedet. Skar trekker også frem at Itello har bidratt med mye bransjekunnskap i prosessen.

Egen pensjonskonto åpnet for fullt 1. februar og som FinansWatch har skrevet i en rekke artikler blir det blir en hard konkurranse om kundene fremover. Dette på grunn av at det det blir enklere for indiviuelle lønnsmottakere å ta kontroll over egen pensjon, men også fordi konkurransen om ulike medlemsforeninger blir hardere.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også