Danica lanserer nytt bærekraftig pensjonsprodukt

–  Det er et naturlig skritt for oss i vår raske utvikling mot å investere mer bærekraftig at vi nå tilbyr våre kunder å investere med et ekstra bærekraftig fokus, sier Ole Krogh Petersen.
Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Danica Pension har lansert et nytt pensjonsprodukt, som gir selskapets rundt 800.000 kunder muligheten til å investere pensjonen på en mer bærekraftig måte.

– Det er et naturlig skritt for oss i vår raske utvikling mot å investere mer bærekraftig at vi nå tilbyr våre kunder å investere med et ekstra bærekraftig fokus i Danica Balance Sustainable Choice. Vi har brukt lang tid og mye innsats med våre kunder i å utvikle den nye investeringsløsningen for å være helt sikker på at kundene våre kan utgjøre en reell og stor forskjell for en mer bærekraftig verden hvis de ønsker det.

Det sier Danica Pensjonssjef Ole Krogh Petersen i en melding, ifølge FinansWatch Danmark.

Det nye investeringsproduktetet Danica Balance Sustainable Choice skal fokusere på å investere i selskaper som lever opp til FNs globale mål, og det vil være opp til kundene hvor stor prosentandel av sparingen de vil ha i den mer bærekraftige typen sparingen.

Ifølge Danica har det vært stor etterspørsel etter bærekraftige investeringsmulighete.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også