FinansWatch

Danica lanserer nytt bærekraftig pensjonsprodukt

–  Det er et naturlig skritt for oss i vår raske utvikling mot å investere mer bærekraftig at vi nå tilbyr våre kunder å investere med et ekstra bærekraftig fokus, sier Ole Krogh Petersen.

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Danica Pension har lansert et nytt pensjonsprodukt, som gir selskapets rundt 800.000 kunder muligheten til å investere pensjonen på en mer bærekraftig måte.

– Det er et naturlig skritt for oss i vår raske utvikling mot å investere mer bærekraftig at vi nå tilbyr våre kunder å investere med et ekstra bærekraftig fokus i Danica Balance Sustainable Choice. Vi har brukt lang tid og mye innsats med våre kunder i å utvikle den nye investeringsløsningen for å være helt sikker på at kundene våre kan utgjøre en reell og stor forskjell for en mer bærekraftig verden hvis de ønsker det.

Det sier Danica Pensjonssjef Ole Krogh Petersen i en melding, ifølge FinansWatch Danmark.

Det nye investeringsproduktetet Danica Balance Sustainable Choice skal fokusere på å investere i selskaper som lever opp til FNs globale mål, og det vil være opp til kundene hvor stor prosentandel av sparingen de vil ha i den mer bærekraftige typen sparingen.

Ifølge Danica har det vært stor etterspørsel etter bærekraftige investeringsmulighete.

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch