FinansWatch

Nordea Liv usikker på resultatcomeback i 2020

Nordea Liv forventet bedre resultater på slutten av året, men som følge av ny smitteoppblomstring mener de at det kan bli en utfordrende høst for livbransjen. – Den verdijusterte avkastningen for Nordea Liv er mer stabil enn for bransjen totalt, sier administrerende direktør i Nordea Liv, Hans-Erik Lind, til FinansWatch.

Hans-Erik Lind er fornøyd med resultatene til Nodea Liv, men er forberedt på at stormen ikke er over ennå. | Foto: Nordea

– Det er mange år siden vi hadde finanskrise, så i lys av det hadde vi en forventning om at det kunne komme en periode med svak finansavkastning da dette går i syklus. At det var en pandemi som skulle forårsake det var litt mer overraskende, sier Hans-Erik Lind, adm. direktør i Nordea Liv.

Halvårsstatistikken for bransjen viser at fortsatt fire av tolv livsforsikringsforetak gikk med tap i andre kvartal 2020, mot seks selskaper i første kvartal. Det samlede overskuddet i bransjen har samtidig falt med 5,5 milliarder kroner i første kvartal sammenlignet med samme periode i fjor.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch