Varig Hadeland ansetter to sykepleiere på kundesenteret

Tror bakgunnen deres kan hjelpe i relasjonsbygging til personkundene.
Ann-Karin Huseby og Stina Wold er utdannet sykepleiere og jobber som rådgivere for Varig Hadeland Forsikring. | Foto: Varig Hadeland Forsikring
Ann-Karin Huseby og Stina Wold er utdannet sykepleiere og jobber som rådgivere for Varig Hadeland Forsikring. | Foto: Varig Hadeland Forsikring

Ann-Karin Huseby og Stina Wold er ansatt som kunderådgivere hos Varig Hadeland forsikring. Begge er utdannet til sykepleiere og har jobbet i helsevesenet tidligere. 

– Den yrkesbakgrunnen kommer godt med i den nye jobben vi har nå. Vi har erfaringer fra det yrket som passer godt inn som rådgivere overfor enkeltpersoner og relasjonsbygging, sier Ann-Karin Huseby til avisen Hadeland.

Det er spesielt innen forebygging i skadeforsikringer og personforsikringer de ser nytte i bakgrunnen sin. Begge er også oppvokst i lokalområdet. 

– Vi er personlige rådgivere og skal hjelpe folk. Vi skal tilby oppfølging og skape gode relasjoner, da er erfaringene våre fra tidligere yrke gode å ha med, sier de.

Varig Hadeland satser på synlighet, og de to rådgiverne vil ha kontortid både på Gran og Harestua. 

– Vi skal tilby mer fleksibilitet for kundene på andre siden av kommunegrensa også. Vi har mulighet til å bruke lokaler hos Hadelandshagen i Sagparken på Harestua, hvis interessen og behovet tilsier det. Vi ønsker uansett å vise oss fram og fortelle folk at vi finnes i Lunner også, sier kunderådgiverne.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

MEST AV DE NORSKE: Henrik Høye, adm. dir i Protector Forsikring topper lønnslisten blant lederne av de norske forsikringsselskapene. | Foto: Protector Forsikring

Dette tjener forsikringstoppene

For abonnenter