Aksjedirektør Nils Bastiansen går av med pensjon

Etter 27 år i Folketrygdfondet går Nils Bastiansen ved nyttår av med pensjon.
DIREKTØR: Nils Bastiansen begynte i Folketrygdfondet i 1995, og jobbet de siste 18 årene som direktør for aksjeavdelingen. Nå går han av med pensjon. | Foto: CF Wesenberg
DIREKTØR: Nils Bastiansen begynte i Folketrygdfondet i 1995, og jobbet de siste 18 årene som direktør for aksjeavdelingen. Nå går han av med pensjon. | Foto: CF Wesenberg

Bastiansen begynte i Folketrygdfondet i 1995, og jobbet før det som aksjemegler i Unibank Securities i København og i DnB Fonds i Oslo. Han er utdannet handelsøkonom ved Handelsakademiet i Oslo og siviløkonom og Master of International Management fra Thunderbird School of Global Management, Arizona, USA. Han er også autorisert finansanalytiker med en Master of Business Administration i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

De siste 18 årene har Bastiansen jobbet som direktør for aksjeavdelingen.

Ifølge administrerende direktør i Folketrygdfondet, Kjetil Houg, har Bastiansen mye av æren for Folketrygdfondets gode resultater.

– Nils må ta mye av æren for Folketrygdfondets gode resultater over tid, og har bygget opp en meget kompetent aksjeforvaltning som nyter stor respekt i markedet. Jeg setter stor pris på det gode samarbeidet vi har hatt, og håper å kunne trekke veksler på hans unike erfaring også i tiden fremover. Vi ønsker Nils lykke til med ny tilværelse, som sikkert vil by på nye, spennende utfordringer.

Dobler Oljefondets mandat til unoterte fornybar-aksjer

Rekordår for Folketrygdfondet i 2021

Folketrygdfondet skal plassere mer penger utenfor Norge

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også