FinansWatch

Ny leder på plass i Lyngdal for Flekkefjord Sparebank

I sin satsing på å bli en større lokalbank er nå leder for avdeling Lyngdal på plass for Flekkefjord Sparebank. Samtidig henter banken også ny rådgiver.

Den nye lederen for Flekkefjord Sparebank sin avdeling på Lyngdal, Jan Terje Rottem. | Foto: Flekkefjord Sparebank

Det har kommet mange nye fjes inn hos Flekkefjord Sparebank den siste tiden. Nå er den nye lederen for avdelingen i Lyngdal også på plass. Jan Terje Rottem blir en del av banken, og kommer fra stillingen som senior forsikringsrådgiver i Frende Forsikring.

– Jeg er stolt og glad for å ha blitt ansatt som ny leder ved Flekkefjord Sparebank- avdeling Lyngdal. Jeg ser frem til å jobbe sammen med dyktige kolleger, kunder og næringsliv for å utvikle og styrke banken i tiden som kommer. Vi står overfor en bransje i sterk utvikling, og jeg har klokkertro på vårt lokalbank-konsept, som går ut på at vi skal vi nære og tett på kundene våre. Vi er ikke avhengig av lange beslutningsprosesser og alle beslutninger blir tatt her lokalt. Det gjør at vi raskere og enklere kan finne de beste løsningene for kunden, sier Rottem i en pressemelding.

Rottem er utdannet fra BI og kommer fra Lyngdal. I jobben hos Frende har han hatt en del med Flekkefjord Sparebank å gjøre, og banken skriver i meldingen at han kjenner både kunder og markedet til banken godt.

Ny rådgiver

Og det er ikke bare Rottem som er klar for sin nye stilling i Flekkefjord Sparebank. Tone Joakimsen-Persson er ny finansiell rådgiver ved bankens avdeling i Lindesnes.

– Jeg setter stor pris på å få denne muligheten og jeg ser frem til å jobbe med å etablere Flekkefjord Sparebank som lokalbanken i Lindesnes. Dette er en spennende og fremoverlent arbeidsplass i stor fart, som satser på å etablere noe nytt i byen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene sammen med mine kolleger Gunnar og Erlend, og posisjonere oss som den aller beste lokalbanken regionen, sier Joakimsen-Persson.

Ny finansdirektør i Flekkefjord Sparebank

Flekkefjord Sparebank har økt mannskapet med over 40 prosent på under to år

Flekkefjord Sparebank: Høyere renteinntekter spist opp av lønnskostnader og lavere gevinst på finansielle instrumenter

Mer fra FinansWatch

Sparebanken Vest vil vekse i bedriftsmarknaden

Banken meiner Vestlandet vil bli vinnaren i framtidas lågutsleppssamfunn og ser eit stort vekstpotensiale innafor viktige næringar som sjømat, fornybar, maritim, samt prosessindustrien.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch