FinansWatch

Liv Freihow slutter i Norwegian Block Exchange

Leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i kryptoselskapet Norwegian Block Exchange gir seg etter mindre enn et år i jobben.

Liv Freihow gir seg i Norwegian Block Exchange etter uenighet om strategi. | Foto: Veslemy Vraskar

Liv Freihow slutter i stillingen som leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i den børsnoterte kryptobørsen Norwegian Block Exchange etter mindre enn ett år i stillingen. Oppsigelsen ble varslet på Freihows egen Linkedin-profil etter åtte måneder.

Freihow oppgir uenighet om strategi som årsak for valget.

– Etter noen intense og lærerike måneder har jeg valgt å si opp i NBX. Jeg har like stor tro på fremtiden for digitale valutaer, men har andre tanker for hva som er riktig strategi for selskapet enn den som er lagt. Da er det naturlig å gå ut, skriver Freihow på Linkedin.

Hun slutter ikke på dagen, men blir værende en stund til. Hva som skjer etterpå er i øyeblikket ikke klart.

– Jeg er glad for at jeg fulgte hjertet og satset på noe nytt og ukjent ifjor. Jeg har lært enormt mye, ikke minst om det å bygge og drive et grunderselskap. Jeg jobber i NBX en stund til, men kommer ikke til å ha en utadrettet rolle. Veien videre er ikke klar enda - den gleder jeg meg til å finne ut av, skriver Freihow.

Før tiden i NBX var Freihow i lobbyorganisasjonen IKT-Norge i knappe 14 år. Der hadde hun ulike roller, men de siste ni årene var som direktør for politikk.

Freihow har to mastergrader, i administrasjon og kommunikasjonsledelse fra henholdsvis London School of Economics og University of South California.

Jobbskiftet ble først omtalt i Shifter.

Bankfusjonen på Sørlandet: – En klar forutsetning at ingen skal miste jobben

Ny finansdirektør i Sparebanken Sør

Finansministeren: Ikke ta telefonen hvis det ringer fra et PR-byrå

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch