Sparebank 1 Sørøst-Norge får ny lokalbanksjef i Sandefjord

Banksjef for Sparebank 1 Sørøst-Norge sin avdeling i Larvik, Bjørn-David Jelle, tar også over som leder for bankens avdeling i Sandefjord.
Bjørn-David Jelle bli banksjef for Sparebank 1 Sørøst-Norges avdelinger i Larvik og Sandefjord.
Bjørn-David Jelle bli banksjef for Sparebank 1 Sørøst-Norges avdelinger i Larvik og Sandefjord.

Bjørn-David Jelle overtar som banksjef for Sparebank 1 Sørøst-Norge sin avdeling i Sandefjord, det skriver Sandefjords Blad.

Han tredde inn i ledelsen i Sparebank 1 for første gang som lokalbanksjef i Larvik i 2019 - den gang bare 38 år gammel. Han skal forsette å lede Larvik-filialen og blir nå banksjef for to bankfilialer som huser rundt 100 medarbeidere.

Jelle forteller at han ønsker å bruke rollen sin til å løfte Sparebank 1 Sandefjord sin posisjon på lokalmarkedet. Et annet mål er å bidra til å gjøre banken lettere tilgjengelig for folk flest.

– Sparebank 1 står allerede sterkt digitalt, men det er også viktig at vi er lett tilgjengelig fysisk. Vi vil gjøre det enklere for våre kunder å finne mennesker de kan rådføre seg med. Det kan være spesielt viktig for den delen av befolkningen som av ulike grunner ikke kan benytte seg av digitale løsninger, påpeker Jelle til Sandefjords Blad.

Lunar har kjøpt over 90 prosent av Instabank

Norges Bank støtter lov om folkefinansiering

Sparebanken Sogn og Fjordane oppretter ny avdeling for å kapre kunder fra hele Norge

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også