Finance Innovation-sjefen slutter

Etter fire år som direktør for NCE Finance Innovation bytter Atle Sivertsen jobb.
Atle Sivertsen fortsetter i NCE Finance Innovation ut mai. | Foto: Chris Ronald Hermansen
Atle Sivertsen fortsetter i NCE Finance Innovation ut mai. | Foto: Chris Ronald Hermansen

Atle Sivertsen skal nå over i medieteknologi-bransjen, og blir ny daglig leder i Highsoft AS, opplyser fintech-klyngen NCE Finance Innovation på sine nettsider.

– Atle Sivertsen har ledet NCE Finance Innovation gjennom en spennende etableringsfase, og har oppnådd gode resultater sammen med resten av teamet i Finance Innovation sier , sier Bjørg Marit Eknes, styreleder i klyngen.

– Klyngen oppnådde i løpet av kort tid NCE-status (Norwegian Centres of Expertise) under Innovasjon Norges klyngeprogram, og har siden den gang jobbet aktivt med å befeste sin posisjon som en ledende nasjonal aktør, sier hun.

– Styret uttrykker stor takknemlighet til Atle for hans viktige bidrag gjennom disse årene, og ønsker ham lykke til med nye, spennende utfordringer, sier Eknes videre.

Atle Sivertsen fortsetter i NCE Finance Innovation ut mai.

– Jeg er takknemlig for anledningen til å arbeide med så mange kompetente og hyggelige mennesker på tvers av fintech-klyngen og stolt over resultatene vi har skapt sammen, sier Atle Sivertsen.

NCE Finance Innovation opplyser videre at de har startet jakten på en ny daglig leder, og at «klyngen beveger seg nå over i en ny fase der skalering av organisasjonen og tjenestetilbudet vil få et enda større fokus for å betjene den stadig økende medlemsmassen».

Klyngen har nå 100 medlemsbedrifter innen bank, forsikring, teknologi og akademia,

– Det har vært en positiv utvikling i NCE Finance Innovation de siste årene. Klyngen har en solid medlemsmasse og har befestet en posisjon som Norges ledende finansklynge. Vi har mange spennende muligheter å gripe fatt i sammen med våre over 100 medlemsbedrifter og et godt grunnlag å bygge videre på, sier Eknes.

Flere banker øker renten på boliglånene

Instabank om Lunar-tilbudet: – En «perfect match»

HSBC fjerner ordet «krig» fra analyser om krigen

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også