Söderberg & Partners henter direktør fra Danske Invest Norge

Administrerende direktør Lone Larsson Hestnes bytter ut Danske Invest Norge med Söderberg & Partners Wealth Management.
Ny driftsdirektør Lone Larsson Hestnes (til høyre) og administrerende direktør Tore Malme i Söderberg og Partners. | Foto: Söderberg & Partners
Ny driftsdirektør Lone Larsson Hestnes (til høyre) og administrerende direktør Tore Malme i Söderberg og Partners. | Foto: Söderberg & Partners

1. mars tok Lone Larsson Hestnes over som driftsdirektør (COO) for Söderberg & Partners Welath Management, etter å ha forlatt sin stilling som administrerende direktør hos Danske Invest Norge.

– Jeg var klar for nye utfordringer. Söderberg & Partners, som har skapt gode resultater og har store vekstplaner for fremtiden, virker som et spennende sted å fortsette karrieren min, sier Larsson Hestnes til AMWatch.

Også administrerende direktør Tore Malme i Söderberg og Partners Wealth Management er fornøyd med å få med seg Larsson Hestnes på laget.

– Vi er glade for å kunne ta imot Lone. Hun vil styrke vår operasjonsdivisjon i en tid med stor vekst og mange spennende prosjekter på vei. Lones erfaring vil gjøre henne til en sterk bidragsyter til å forme firmaet i årene som kommer, sier Malme.

Söderberg & Partners har 170 ansatte fordelt på syv kontorer i Norge, og har 350 milliarder kroner i kapital under forvaltning.

Sparebankforeningen: Sparebankstiftelser omfattes ikke av ny lov

Høy etterspørsel etter digitaliseringskompetanse

Mener at det finnes bedre løsninger for antihvitvaskingsarbeid: – Mange banker har lite effektive systemer

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også