FinansWatch

SR-Bank får ny kommunikasjonsdirektør

Henter ny konserndirektør fra egne rekker.

Øyvind Knoph Askeland er ny kommunikasjonsdirektør i SR-Bank. | Foto: Pressebilde (begge)

Øyvind Knoph Askeland (33) er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Sparebank 1 SR-Bank. Askeland har jobbet i banken siden 2017.

– For meg er dette er en av landets mest spennende roller. SpareBank 1 SR-Bank er et finanskonsern med ambisjoner om å begeistre og ivareta person- og bedriftskundene på en god måte. Jeg er både ydmyk og stolt over å få muligheten til å bidra til at vi lykkes sammen med dem, sier Øyvind Knoph Askeland i en pressemelding.

Banken er fornøyd med å ha funnet en kandidat i egne rekker.

– Jeg er stolt over å ha funnet en kommunikasjonsdirektør fra egne rekker. Øyvind er et ungt ledertalent, som har erfaring og et sterkt engasjement for å lykkes i rollen. Han kjenner konsernet godt, er en pådriver for den sterke og positive kulturen i SpareBank 1 SR-Bank, og brenner for regionen og samfunnet rundt oss, sier Nina Moi Edvardsen, konserndirektør for HR, Bærekraft og Kommunikasjon.

Askeland har før tiden i SR-Bank være informasjonssjef i Norsk olje og gass. Han er utdannet journalist ved Universitetet i Stavanger og har tidligere jobbet i VG og Rogalands Avis.

Nordea får ny direktør for risiko

Marjamaa om arbeidsplassen: – Balansen mellom fritid og jobb er blitt viktig

Danske Invest Management i Norge får ny leder 

Mer fra FinansWatch

Fotballsupporter vil brenne Sparebank 1-logoen

Sparebank 1 Sørøst-Norge er sponsor for både Odd og Sandefjord, som spiller i Eliteserien i fotball. Nå deler banken ut gratisbilletter til bortesupportere, og hjemmesupporterne gir banken krass kritikk i sosiale medier.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch