SR-Bank får ny kommunikasjonsdirektør

Henter ny konserndirektør fra egne rekker.
Øyvind Knoph Askeland er ny kommunikasjonsdirektør i SR-Bank. | Foto: Pressebilde (begge)
Øyvind Knoph Askeland er ny kommunikasjonsdirektør i SR-Bank. | Foto: Pressebilde (begge)

Øyvind Knoph Askeland (33) er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Sparebank 1 SR-Bank. Askeland har jobbet i banken siden 2017.

– For meg er dette er en av landets mest spennende roller. SpareBank 1 SR-Bank er et finanskonsern med ambisjoner om å begeistre og ivareta person- og bedriftskundene på en god måte. Jeg er både ydmyk og stolt over å få muligheten til å bidra til at vi lykkes sammen med dem, sier Øyvind Knoph Askeland i en pressemelding.

Banken er fornøyd med å ha funnet en kandidat i egne rekker.

– Jeg er stolt over å ha funnet en kommunikasjonsdirektør fra egne rekker. Øyvind er et ungt ledertalent, som har erfaring og et sterkt engasjement for å lykkes i rollen. Han kjenner konsernet godt, er en pådriver for den sterke og positive kulturen i SpareBank 1 SR-Bank, og brenner for regionen og samfunnet rundt oss, sier Nina Moi Edvardsen, konserndirektør for HR, Bærekraft og Kommunikasjon.

Askeland har før tiden i SR-Bank være informasjonssjef i Norsk olje og gass. Han er utdannet journalist ved Universitetet i Stavanger og har tidligere jobbet i VG og Rogalands Avis.

Nordea får ny direktør for risiko

Marjamaa om arbeidsplassen: – Balansen mellom fritid og jobb er blitt viktig

Danske Invest Management i Norge får ny leder 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også