Disse skal jobbe ved Landkreditts nye kontor

– Jeg ser det som en stor fordel at det er kundene selv som eier banken, sier Heidi Grøstad. Hun er ny distriktssjef i Vestfold og Telemark for Landkreditt Bank.
Disse tre skal bemanne det nye kontoret på Revetal: (f.v) Carl Cederstolpe, Magnus Torsøe og Heidi Grøstad. | Foto: Landkreditt
Disse tre skal bemanne det nye kontoret på Revetal: (f.v) Carl Cederstolpe, Magnus Torsøe og Heidi Grøstad. | Foto: Landkreditt

Landkreditts nye distriktskontor for Vestfold og Telemark ligger på Revetal.

– For bonden tror vi det er en merverdi å ha tilgang til god kompetanse lokalt, heter det fra konsernsjef Ole Laurits Lønnum.

Heidi Grøstad er ny distriktssjef. Hun er vokst opp på gård i Slagen, like ved Åsgårdstrand.

Hun har utdannelse innen økonomi, administrasjon og ledelse ved høgskolen i Vestfold, og har lang og bred erfaring innen finans med pensjon, forsikring, finansiering og investeringsrådgivning, blant annet mot landbruket.  

– Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med landbruket, og få muligheten til å treffe bøndene hjemme på gården der virksomheten deres foregår, sier hun i en pressemelding.

– Sammen skal vi forhåpentligvis finne gode løsninger tilpasset deres hverdag, drift og fremtidsplaner. Jeg ser også en stor fordel i landbrukskompetansen som Landkreditt har opparbeidet seg sammen med landbrukskundene gjennom mange år. I tillegg ser jeg det som en stor fordel at det er kundene selv som eier banken, sier Heidi Grøstad.  

Grøstad får med seg disse to for å bemanne kontoret:

Carl Cederstolpe er ny distriktssjef i Vestfold og Telemark for Landkreditt Forsikring. Han agent for Landkreditt Forsikring og har solgt selskapets produkter til landbrukskunder siden 2013. Carl er utdannet ved BI.

– Jeg har stor tro på totalleveranse av bank, eiendomsmegling og forsikring under samme tak.  Etter å ha arbeidet med Landkreditts forsikringsprodukter siden 2013, ser jeg at det er et stort behov for tjenester innen både bank og eiendom, uttaler han.

Magnus Torsøe er ny eiendomsmegler i Vestfold og Telemark for Landkreditt Eiendom. Han er utdannet eiendomsmegler fra BI, og har tidligere jobbet for Krogsveen i Oslo. Også Magnus har vokst opp på gård, heter det fra banken.

Landkreditt åpner nytt kontor

Landkreditt vant landbrukspris for sitt låneprodukt: – Flere søknader enn jeg trodde

Sparebank 1 SR-Bank setter bærekraftsmål 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også