FinansWatch

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN får ny leder

Lars Ole Hageskal er ansatt som leder for avdelingen på Orkanger. For han er regnskapsbransjen en ny bransje.

Lars Ole Hageskal har takket ja til jobben som leder for SpareBank 1 Regnskapshuset SMN sin avdeling på Orkanger. | Foto: Sigbjørn Lenes

Hageskal begynner i stillingen i februar neste år.

– Jeg gleder meg stort til å komme i gang, uttaler Hageskal i en pressemelding fra SpareBank 1 Regnskapshuset SMN.

– Jeg er innstilt på å bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned så langt i Regnskapshuset, samt å bidra til videre utvikling. I tillegg til den interne reisen vi skal gjennom, ser jeg også frem til å få brukt mine egenskaper innenfor relasjonsbygging, legger han til.

I meldingen legges det ikke skjul på at administrerende direktør Arne Nypan i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er fornøyd.

– Lars Ole kjenner næringslivet i regionen godt, og har solid erfaring fra ulike bransjer i regionen og ikke minst som leder. Med Lars Ole på laget er jeg helt sikker på at vi får en trygg og fremoverlent leder som verdsetter at det er sammen vi får ting til å skje, uttaler Nypan.

Han opplyser at forretningsområdene i SpareBank 1 SMN-konsernet skal samles i ett felles finanshus på Orkanger i løpet av neste vår.

– Vi blir da et sterkt fagmiljø på Orkanger, med dyktige bedrifts- og privatrådgivere, eiendomsmeglere og regnskapsrådgivere på ett sted, uttaler Nypan i meldingen.

Hageskal har tidligere jobbet som daglig leder i Belsvik Elektro AS og som daglig leder og salgssjef ved Lian Trevarefabrikk AS.

Det trekkes i meldingen frem at han har 18 års erfaring fra ledelse, administrasjon, salgs- og markedsarbeid i byggebransjen.

– Selv om regnskapsbransjen i seg selv er ny, tar han med seg viktige erfaringer inn i Regnskapshuset, står det i meldingen.

Hageskal uttaler selv at han gleder seg til å bli kjent med bransjen, kulturen i selskapet og sine nye kollegaer i konsernet.

– Vi er overbevist om at Lars Ole vil bidra til å løfte laget ytterligere gjennom å sørge for at vi tar en enda sterkere posisjon i markedsområdet og regionene rundt, samt bidra til regnskapsføreren kan gå inn i rollen som regnskapsrådgiver og sparringspartner for kundene, uttaler Nypan.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch