FinansWatch

DN: Han blir leder av finanskomiteen

Eigil Knutsen (Ap) blir leder av finanskomiteen på Stortinget, erfarer DN.

Eigil Knutsen (Ap) har i siste stortingsperiode vært medlem i både arbeids- og sosialkomiteen og finanskomiteen. | Foto: Vidar Ruud / NTB

Eigil Knutsen er 32 år, og har i siste stortingsperiode vært medlem i både arbeids- og sosialkomiteen og finanskomiteen.

Han har vært finanspolitisk talsperson og fraksjonsleder i Hadia Tajiks sted, da hun var i foreldrepermisjon, skriver DN.  Tajik er nå statsråd i Arbeids- og inkluderingsdepartementet.

Fredag skrev FinansWatch, ut fra informasjon gitt til NTB og andre medier, at følgende medlemmer i finanskomiteen er klare:

Sigbjørn Gjelsvik (Sp) har sittet i finanskomiteen til nå og er bekreftet som medlem av komiteen også i nåværende periode.

Partifellene Geir Pollestad og Kjersti Wøyen Funderud vil også representere Sp i finanskomiteen.

Kari Elisabeth Kaski (SV) er finanspolitisk talsperson for SV og vil fortsette i finanskomiteen.

Sveinung Rotevatn vil representere Venstre i komiteen.

MDGs politiske talsperson Une Bastholm er også bekreftet som medlem av finanskomiteen. Hun satt også der i forrige stortingsperiode. Bastholm vil imidlertid være i mammapermisjon ut året, og vil i den tiden bli erstattet av Kristoffer Robin Haug som vara.

NTB opplyste også allerede 6. oktober at Rødts finanspolitiske talsperson Marie Sneve Martinussen vil bli medlem i komiteen.

Flere representater er bekreftet til finanskomiteen på Stortinget

Støres regjering klar – Slagsvold Vedum blir finansminister

Finansforbundet mener det kommer positive signaler fra den nye regjeringen 

 

 

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch