FinansWatch

Jbf Forsikring ansetter ny konserndirektør

Den nye konserndirektøren for forsikringsdelen av Jbf kommer fra egne rekker.

Kathrine G. Aamoth er ansatt som konserndirektør for forsikring i Jbf. | Foto: Jbf Bank og Forsikring

Kathrine G. Aamoth (44) startet 5. auguast i jobben som konserndirektør for Jbf Forsikring. Hun har tidligere vært direktør for skadeoppgjør i samme selskap.

– Med sin brede erfaring fra ulike forsikringsselskaper vil Kathrine tilføre oss verdifull kompetanse, både som leder og forsikringsfaglig. Hun vil spille en viktig rolle i å realisere vår nye strategi og opprettholde vår posisjon som selskapet i Norge med de mest fornøyde kundene, sier konsernsjef Helge Dalen i Jbf bank og forsikring i en pressemelding.

Håkon Hommerstad-Tveit har fungert i denne rollen siden oktober 2020, han vil ta over ansvaret for forretningsutvikling i forsikringsvirksomheten fremover.

– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene som venter i samarbeid med dyktige kolleger. Med en tydelig vekststrategi og en bransje i rask utvikling, er det spennende å ta fatt på reisen i Jbf, sier Aamoth.

Kathrine Aamoth har tidligere jobbet i Tryg, Codan og Gjensidige i ulike lederroller og har jobbet med forsikring siden 2000. Hennes bakgrunn er siviløkonom fra Høyskolen i Bodø.

Finn.no: – Heftig vekst i stillingsmarkedet for bank, finans og forsikring

Etterlyser ESG-faktorer i bedriftens bonusprogrammer

Sparebanken Vest får ny kommunikasjonsdirektør 

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch