Hans Thrane Nielsen og Alf-Inge Gjerde tar over Storebrands norske fond

Fondsforvalter Fredrik Thoresen har sluttet i Storebrand for å gå tilbake til teknologi og telekom. Nå er «arvtagerne» hans klare.
Forvalterne Alf Inge Gjerde (t.v.) og Hans Thrane Nielsen vil ta over fondene Storebrand Vekst og Storebrand Norge etter Fredrik Thoresen. | Foto: Storebrand
Forvalterne Alf Inge Gjerde (t.v.) og Hans Thrane Nielsen vil ta over fondene Storebrand Vekst og Storebrand Norge etter Fredrik Thoresen. | Foto: Storebrand

Hans Thrane Nielsen og Alf-Inge Gjerde vil ta over forvaltningen av Storebrand Norge og Storebrand Vekst etter Fredrik Thoresen, som slutter i Storebrand.

De to, sammen med Knut Ivar Saatvedt, blir Storebrands team for norske aksjer. Nielsen vil få hovedansvar for Storebrand Norge, mens Gjerde vil ta hovedansvar for Storebrand Vekst.

 – Med Alf Inge Gjerde og Hans Thrane Nielsen som forvaltere har vi særdeles gode resultater å vise til, og de har lang erfaring som investorer i det norske aksjemarkedet, leder for aksjeforvaltningen i Storebrand Asset Management, Bård Bringedal i en pressemelding.

Storebrand forvalter rundt 20 milliarder kroner som er investert i aktive, norske aksjeprodukter.

– Vi er i prosess med å med å styrke teamet ytterligere, og håper å kunne annonsere nyrekrutteringer innen kort tid, sier Bringedal.

– Det var en sjanse jeg ikke kunne la gå

Finansforbundet: – Bransjen skal passe seg for å ikke bli et opplæringssted

Andersen: – Kompetanseutvikling for rådgiverne ligger nær hjertet mitt 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også