FinansWatch

Studenter kårer DNB til den mest attraktive arbeidsgiveren

Drøye 4300 økonomistudenter har stemt på hvilken arbeidsgiver de mener er mest attraktiv. For femte år på rad topper DNB listen.

TIL TOPPS: Tonje Sandgrind Refvik og Stine Fagerholt mottar beviset på at DNB igjen har blitt kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant økonomistudenter. Til høyre bilder fra DNBs studentarrangementer. | Foto: DNB

Det er i Universums studentundersøkelse at DNB nok en gang gjør det sterkt. Totalt har 13.858 studenter fått spørsmål om hvilken arbeidsgiver de mener er mest attraktive innen sitt felt. Blant de drøye 4.300 økonomistudentene som deltok, er DNB favoritten.
– Det vi har gjort, som kanskje er litt annerledes, er at vi har satt fokuset på spennende arbeidsoppgaver og prosjekter. Vi har ikke dratt frem en stor presentasjon om DNB, sier fagleder for employer branding i DNB, Tonje Sandgrind Refvik, til FinansWatch.

Studentene dro frem et hyggelig jobbmiljø, muligheter for god fremtidig lønn og profesjonell opplæring og utvikling som de tre viktigste preferansene de hadde til en arbeidsplass i undersøkelsen.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch