Bank Norwegian: Ny leder for kommunikasjon og bærekraft

Melita Ringvold er fra 6. april ny leder for kommunikasjon, bærekraft og samfunnskontakt i Bank Norwegian. Hun gleder seg til å jobbe i et børsnotert selskap som står foran ekspansjon til Spania og Tyskland.
Melita Ringvold er ny leder for kommunikasjon, bærekraft og samfunnskontakt i Bank Norwegian. | Foto: Bank Norwegian
Melita Ringvold er ny leder for kommunikasjon, bærekraft og samfunnskontakt i Bank Norwegian. | Foto: Bank Norwegian

Ringvold har i mange år vært leder for kommunikasjon og bærekraft i Entercard Group AB der hun ledet et skandinavisk team i ni år. Ringvold har en variert bakgrunn og har tidligere jobbet i Nordic Innovation i Nordisk ministerråd, Samferdselsdepartementet, NVE og Oppland Arbeiderblad, framgår det av en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med teamet som har skapt Nordens mest konkurransedyktige og markedsledende produkter innen lån og kreditt. Jeg ser fram til å bidra til utviklingen av kommunikasjon og bærekraft i et norsk børsnotert selskap som tilbyr enkle digitale tjenester som folk trenger. Det er jo ekstra spennende nå som banken står foran ekspansjon til Spania og Tyskland, sier Ringvold i meldingen.

Ringvold er utdannet innen kommunikasjon og innovasjon med hovedfag i nordisk språk fra Universitetet i Oslo og en mastergrad i Entreprenørskap og kommersialisering fra Handelshøyskolen BI.

Sjefstrateg slutter i Danske Bank

Styrer unna spekulative aksjer

KLP med rekordmange søkere til internshipprogrammet  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også