FinansWatch

Bank Norwegian: Ny leder for kommunikasjon og bærekraft

Melita Ringvold er fra 6. april ny leder for kommunikasjon, bærekraft og samfunnskontakt i Bank Norwegian. Hun gleder seg til å jobbe i et børsnotert selskap som står foran ekspansjon til Spania og Tyskland.

Melita Ringvold er ny leder for kommunikasjon, bærekraft og samfunnskontakt i Bank Norwegian. | Foto: Bank Norwegian

Ringvold har i mange år vært leder for kommunikasjon og bærekraft i Entercard Group AB der hun ledet et skandinavisk team i ni år. Ringvold har en variert bakgrunn og har tidligere jobbet i Nordic Innovation i Nordisk ministerråd, Samferdselsdepartementet, NVE og Oppland Arbeiderblad, framgår det av en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med teamet som har skapt Nordens mest konkurransedyktige og markedsledende produkter innen lån og kreditt. Jeg ser fram til å bidra til utviklingen av kommunikasjon og bærekraft i et norsk børsnotert selskap som tilbyr enkle digitale tjenester som folk trenger. Det er jo ekstra spennende nå som banken står foran ekspansjon til Spania og Tyskland, sier Ringvold i meldingen.

Ringvold er utdannet innen kommunikasjon og innovasjon med hovedfag i nordisk språk fra Universitetet i Oslo og en mastergrad i Entreprenørskap og kommersialisering fra Handelshøyskolen BI.

Sjefstrateg slutter i Danske Bank

Styrer unna spekulative aksjer

KLP med rekordmange søkere til internshipprogrammet  

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch