FinansWatch

Handelshøyskolen BI med nye rekordtall

Søkertallene til BIs masterprogrammer øker med 20 prosent sammenlignet med fjoråret, som også var et rekordår. Master of Science in Business med hovedprofil i finans har størst søkervekst av alle masterprogrammene.

Rektor Inge Jan Henjesand mener at årets søkertall indikerer at mange benytter situasjonen til å sikre seg en solid utdanning. | Foto: Bi

– Tallene gir sterke signaler om at BIs studieportefølje er attraktiv også i utfordrende tider. Vi har de siste årene hatt økt fokus på å synliggjøre vår forskning og våre faglige kapasiteter, i tillegg til å vise hva man kan oppnå med en grad og et vitnemål fra BI. Dette er svært sterke og gledelige tall helt i tråd med vår strategi, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand, i en pressemelding.

Master of Science in Finance er det programmet som har mottatt flest søknader av alle masterprogrammer. Her vokser det fra 229 søknader i 2020 til 258 søknader i 2021, tilsvarende en vekst på 13 prosent. Deretter følger Master of Science in Business Analytics med 228 søknader, mot 210 i fjor.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch