Lise Maren Brock Tynes går over Bragernes Torg for ny jobb

Brock Tynes er ansatt som banksjef for bedriftsmarkedet i Sparebanken Øst.
Lise Maren Brock Tynes er ny banksjef for bedriftsmarkedet i Sparebanken Øst. | Foto: Sparebank1 BV
Lise Maren Brock Tynes er ny banksjef for bedriftsmarkedet i Sparebanken Øst. | Foto: Sparebank1 BV

Sparebanken Øst har ansatt Lise Maren Brock Tynes (f. 1978) som banksjef for bedriftsmarkedet.

Brock Tynes kommer fra stillingen som banksjef i Sparebank 1 BV, som holder til på den andre siden av Bragernes Torg i Drammen. Hun er selv fra Drammensområdet og kjenner Drammen og Eiker godt.

– Jeg har vært så heldig å få jobbe i forskjellige banker med ulike systemer og kulturer. Nå har jeg fått muligheten til å lede bedriftsmarkedet i Sparebanken Øst. Jeg husker godt at jeg som liten fikk min aller første konto i Eiker Sparebank i Mjøndalen, så å få lov til å ta del i utviklingen av denne banken fremover gleder jeg meg til, sier Brock Tynes i en pressemelding.

Videre skriver hun:

«Det er mange i det lokale næringslivet som har utfordringer på grunn av Coronaviruset, og fler vil det sikkert bli. Men en ting som næringslivet har blitt flinkere til er å være digitale, dette gjelder også for bankene. Vi blir flinkere til å tilby løsninger for bedrifter og kundene blir flinkere til å bruke automatiske tjenester. I privatmarkedet er det veldig enkelt å bytte bank, og det har blitt mye lettere for bedrifter også. Sparebanken Øst skal bygge morgendagens bank og den blir helt sikkert mer digital enn tidligere. Men jeg tror likevel ikke at den menneskelige faktoren blir mindre verdt. Klarer vi å bygge en bank som løser floken digital versus menneskelig service? Jeg tror Sparebanken Øst kommer til å utpeke seg som en solid lokalbank med både hjerte, hjerne og muligheter for kundene sine»

Ansettelsen er et ledd i bankens strategi for å styrke seg i bedriftsmarkedet.

– Lise Maren er akkurat den personen vi så etter, hun er god med kunder og hun har en solid og imponerende karriere bak seg. Nå som vi skal øke innsatsen mot bedriftsmarkedet ser vi frem til å få Lise Maren med på laget, sier Kjartan Reve, kundedirektør i Sparebanken Øst i pressemeldingen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også