FinansWatch

Line Asker forlater Finans Norge for The Governance Group

Asker har vært fagdirektør for bærekraftig finans i Finans Norge, nå skal hun bli rådgiver for virksomheter som må forholde seg til EUs nye ESG-regler.

Line Asker blir rådgiver i The Governance Group.

Line Asker (40) har takket ja til en ny jobb som rådgiver i The Governance Group hvor hun skal være konsulent innen ESG for norske virksomheter. Som fagdirektør for bærekraftig finans i Finans Norge de siste årene har Asker vært tett på EUs utforming av nye regelverk for bærekraft og ESG.

– Som rådgiver i The Governance Group vil jeg bidra til at norske aktører på best mulig måte kan tilpasse seg de nye kravene fra EU, og det ser jeg frem til, sier Asker i en pressemelding.

The Governance Group har siden 2016 bygget opp et fagmiljø på 14 ESG-rådgivere.

-Vi er veldig fornøyde med å få Line med på laget. Hun sitter på en unik kompetanse på et område som vi ser at våre kunder vil få stor nytte av, sier daglig leder og partner i The Governance Group, Kristian R. Andersen.

Line Asker starter i stillingen 8. mars.

Går frå DNB til Sparebanken Øst: – Fint å kunne bli veldig god i lokalområdet

Skal spare 50 millionar kroner – ingen kontor blir lagt ned

Ser fram til nye utfordringar i Kommunalbanken  

Mer fra FinansWatch

Sparebanken Vest vil vekse i bedriftsmarknaden

Banken meiner Vestlandet vil bli vinnaren i framtidas lågutsleppssamfunn og ser eit stort vekstpotensiale innafor viktige næringar som sjømat, fornybar, maritim, samt prosessindustrien.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch