Cultura Bank skal skifte toppsjef

Norges nest minste, men mest etiske bank er på utikk etter ny daglig leder.
Daglig leder i Cultura Bank, Kjell Fredrik Løvold, fyller 65 år i år. Her fra prisutdelingen i forbindelse med Etisk bankguide i fjor.
Daglig leder i Cultura Bank, Kjell Fredrik Løvold, fyller 65 år i år. Her fra prisutdelingen i forbindelse med Etisk bankguide i fjor.

Cultura Bank, som i 2020 fikk førsteplassen i Etisk bankguide for femte år på rad, er på leting etter ny daglig leder. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Banken er organisert som en vanlig sparebank, men er tuftet på verdier som etikk og bærekraft. Av meldingen fremkommer det at daglig leder får ansvar for en stab på 18 personer. Vedkommende må også ha et særskilt samfunnsengasjement, erfaring fra bankbransjen og ha verdier i samsvar med bankens egne.

Cultura bank har de siste årene sett en god vekst og har styrket lønnsomheten betraktelig. Ifølge årsrapporten for 2019 hadde banken inntekter på 32,8 millioner kroner og et driftsresultat på 8,5 millioner kroner.

Finansforbundet: – Nå må alle bedrifter gjøre sitt for å holde flest mulig ansatte i jobb

FinAut etter rekordår: – Blir mer vanlig å dokumentere kompetanse

SpareBank 1 Finans Midt-Norge ansatte teknolog: – Selskapet har 35 ansatte som er flinke på bank og finans. Vi trengte en ny administrerende som kunne noe annet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også