Espen Husstad gir seg i Insr - Niclas Ward tar over

Ward blir ny administrerende direktør for Insr Insurance Group. Styreleder i Insr, Øystein Engebretsen, sier styret er veldig fornøyd med at Ward har takket ja. Ward uttaler selv at det er en «spesiell situasjon» og at han skal gjøre sitt beste med de ansatte i Insr for å sørge for best mulig utvikling fremover.
Espen Husstad gir seg i Insr, mener tidspunktet er rett. | Foto: Jörgen Skjelsbæk
Espen Husstad gir seg i Insr, mener tidspunktet er rett. | Foto: Jörgen Skjelsbæk

Fra og med mandag er det 49 år gamle Niclas Ward som er administrerende direktør i Insr Insurance Group. I en melding fra Insr trekkes det frem at han har rundt 20-års erfaring fra forsikringsbransjen, blant annet som administrerende direktør for Trygg-Hansa.

– Vi er veldig fornøyde med at Niclas med sin sterke track-record har takket ja til rollen som administrerende direktør og vil påta seg jobben med å fullføre den pågående prosessen med å stenge ned forsikringsvirksomheten, uttaler styreleder Øystein Engebretsen i meldingen fra Insr.

– Styret er sikker på at han vil finne de beste løsningene for selskapet, legger han til.

Engebretsen benytter også anledningen til å takke Espen Husstad for hans bidrag i forsøket på å bygge opp en «utfordrer på forsikring».

– Det er et godt tidspunkt å gi seg på, etter å ha lukket Storebrand transaksjonen og sikret nye muligheter for halvparten av kollegaene fra første november, uttaler Husstad i meldingen.

– Jeg har stor respekt for at dette er en spesiell situasjon å tre inn som administrerende direktør, uttaler Ward i meldingen.

– Det er fortsatt en viktig jobb å gjøre for å sikre interessene til kunder, ansatte og aksjonærer. Jeg skal gjøre mitt meste sammen med de ansatte ansatte i Insr for å sørge for best mulig utvikling fremover, legger han til.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også