FinansWatch

Byttet fra møbler til bank

Sparebank 1 Østfold Akerhus turte å tenke utradisjonelt når de rekrutterte ny banksjef til lokalkontoret i Moss.

Ida Andberg er ny sjef for lokalkontoret i Moss. | Foto: Sparebank 1 Østfold Akershus

Den nye sjefen, Ida Andberg, 37, kommer fra detaljhandeln, hvor hun har 10 års erfaring med operativ og strategisk ledelse fra ulike kjeder, sist i møbelkjeden Skeidar.  

- Jeg er både stolt og ydmyk over muligheten jeg nå har fått i SpareBank 1 Østfold Akershus. At de midt i koronakrisen satser på en kandidat utenfor finansbransjen, underbygger det inntrykket jeg allerede har, at de tør å tenke nytt og er opptatt av samhandling på tvers av kompetanse og fagfelt, sier Andberg i en pressemelding. 

- Idas erfaring viser at hun har sterkt fokus på å levere overveldende gode kundeopplevelser og at hun oppfattes som en nysgjerrig, troverdig og har evnen til å skape engasjement og begeistring. Det tror jeg er viktige egenskaper når vi sammen skal skape morgendagens SpareBank 1 Østfold Akershus, sier direktør for privatmarkedet, Terese Troy Prebensen. 

De innledende ukene i den nye jobben har vært preget av koronakrisen, med introduksjonsmøter via Skype og opplæring via nettbaserte kurs. 

-Vi har redusert fysiske møter til et minimum, men heldigvis kommer du langt med digitale verktøy, og et godt opplæringsopplegg som ble flyttet til Skype. Nå gleder jeg meg veldig til å kunne samle teamet og gi dem en ekte klapp på skulderen for den innsatsen de legger ned for å håndtere alle kundehenvendelser fra hjemmekontor, sier Andberg, som håper på å få åpne dørene til bankkontoret i Moss uten restriksjoner. 

SpareBank 1 Østfold Akershus er en selvstendig regional sparebank som inngår i SpareBank 1-alliansen. Bank har i alt seks bankkontorer og syv eiendomsmeglerkontorer. 

Mer fra FinansWatch

Gjensidige med eierskifteforsikring på bil

Forsikringsselskapet følger etter eierskifteforsikring på bolig, og tilbyr nå en pilot til utvalgte bilforhandlere som skal sikre handelen fra forhandler til privatpersoner.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch