Byttet fra møbler til bank

Sparebank 1 Østfold Akerhus turte å tenke utradisjonelt når de rekrutterte ny banksjef til lokalkontoret i Moss.
Ida Andberg er ny sjef for lokalkontoret i Moss. | Foto: Sparebank 1 Østfold Akershus
Ida Andberg er ny sjef for lokalkontoret i Moss. | Foto: Sparebank 1 Østfold Akershus

Den nye sjefen, Ida Andberg, 37, kommer fra detaljhandeln, hvor hun har 10 års erfaring med operativ og strategisk ledelse fra ulike kjeder, sist i møbelkjeden Skeidar.  

- Jeg er både stolt og ydmyk over muligheten jeg nå har fått i SpareBank 1 Østfold Akershus. At de midt i koronakrisen satser på en kandidat utenfor finansbransjen, underbygger det inntrykket jeg allerede har, at de tør å tenke nytt og er opptatt av samhandling på tvers av kompetanse og fagfelt, sier Andberg i en pressemelding. 

- Idas erfaring viser at hun har sterkt fokus på å levere overveldende gode kundeopplevelser og at hun oppfattes som en nysgjerrig, troverdig og har evnen til å skape engasjement og begeistring. Det tror jeg er viktige egenskaper når vi sammen skal skape morgendagens SpareBank 1 Østfold Akershus, sier direktør for privatmarkedet, Terese Troy Prebensen. 

De innledende ukene i den nye jobben har vært preget av koronakrisen, med introduksjonsmøter via Skype og opplæring via nettbaserte kurs. 

-Vi har redusert fysiske møter til et minimum, men heldigvis kommer du langt med digitale verktøy, og et godt opplæringsopplegg som ble flyttet til Skype. Nå gleder jeg meg veldig til å kunne samle teamet og gi dem en ekte klapp på skulderen for den innsatsen de legger ned for å håndtere alle kundehenvendelser fra hjemmekontor, sier Andberg, som håper på å få åpne dørene til bankkontoret i Moss uten restriksjoner. 

SpareBank 1 Østfold Akershus er en selvstendig regional sparebank som inngår i SpareBank 1-alliansen. Bank har i alt seks bankkontorer og syv eiendomsmeglerkontorer. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også