Huddlestock stiger mot lønnsomhet

Huddelstock Fintech har fremdeles ikke nok inntekter til å dekke kostnadene, men med ny investor på laget er veien mot lønnsomhet kortere og lettere.
Adm. dir. John E. Skahjem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock
Adm. dir. John E. Skahjem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock

Huddlestock Fintech, som leverer it-systemer og plattformer for kapitalforvaltere, fikk et resultat etter skatt på -3,7 millioner kroner i tredje kvartal. Det er en forbedring fra -8,9 millioner i fjor.

Selskapets driftsinntekter endte på 11,9 millioner kroner i kvartalet, opp fra 6,7 millioner i fjor. Det tilsvarer en inntektsvekst på 73 prosent det siste året.

Kostnadsnivået er fremdeles høyt i forhold til inntektene, men holdt seg relativt stabile i kvartalet. Driftskostnadene beløp seg til 15,9 millioner kroner, omtrent én million høyere enn i fjor.

Huddlestock, som fremdeles er i vekstfase, jobber med å integrere F5 IT som de kjøpte tidligere i år inn i morselskapet, både teknisk og forretningsmessig. De har fått inn sine første kunder som aktive brukere av plattformen, som betyr at de første stabile inntektene fra salg har begynt å trille inn i kassen.

Huddlestock satser i tre forretningsområder, teknologi, konsultasjon og investortjenester.

DNB skjermer underleverandør etter tilsyn: Det er uansett vårt ansvar

Fana sparebank: Storfornøyd med tilsyn, tross kritikken

Braathen om Sbanken: Ser ingenting til den varslede kundeflukten

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også