Incepto Partners blir en del av Aalto Capital

Det norske selskapet Incepto Partners AS forener nå krefter med det europeiske finansrådgivningsselskapet Aalto Capital AS.
Det norske selskapet Incepto Parnters blir fra nå en del av den internasjonale virksomheten Aalto Capital. | Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix
Det norske selskapet Incepto Parnters blir fra nå en del av den internasjonale virksomheten Aalto Capital. | Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix

Aalto Capital har kontorer i London, Helsinki, Stockholm, München og Zürich. Selskapet ble etablert i 2009 og har i dag 60 ansatte og leverer tjenester som kapitalinnhenting, lånefinansiering, finansiell ESG og CSR rapportering.

– Vi merker på våre klienter at det blir viktigere og viktigere med en internasjonal tilstedeværelse når vi skal selge virksomheter eller bistå med kapitalinnhenting eller oppkjøp. I Aalto Capital har vi funnet riktig kompetanse, geografisk utbredelse og tjenestemiks. Dette gjør at vi vil ha økt kapasitet og et bedre tjenestetilbud til våre klienter, sier Svein Stavelin, Managing Partner i Incepto Partners, nå Aalto Capital i Norge, i en pressemelding.

Incepto Partners AS er et finans og rådgivningsselskap for bedrifter og fokuserer på verdiskapning for eiere av virksomheter innenfor teknologi-, rådgivning og forretningstjeneste-segmentene. I 2021 omsatte de for 18,6 millioner norske kroner med et driftsresultat på 10,6 millioner norske kroner.

– Vi er svært glade for å ha utvidet vårt geografiske fotavtrykk med Norge. I tillegg kompletteres Aalto Capital med spisskompetanse og nettverk innenfor IT/Teknologi segmentet, sier John McRoberts, Managing Partner i Aalto Capital London.

Anne Mette Guerrero blir ny investeringsrådgiver i Nefco

Institusjonelle kunder bremset fallet for DNB Kapitalforvaltning

Nordnet og Kraft Finans med private banking-satsing

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også