Position Green Group kjøper Klinkby Enge

Oppkjøpet av det danske ESG-selskapet skal styrke Position Green sin posisjon i det europeiske markedet.
DANSK UTVIDELSE : Administrerende direktør Joachim Nahem i Position Green Group tar sikte på å ha rundt 20 ESG-rådgivere i København innen årsskiftet. | Foto: Position Green Group
DANSK UTVIDELSE : Administrerende direktør Joachim Nahem i Position Green Group tar sikte på å ha rundt 20 ESG-rådgivere i København innen årsskiftet. | Foto: Position Green Group
Eirik Omvik

Både rådgivningsvirksomheten og tilbudet innen plattformløsninger vil forbedres etter anskaffelsen av Klinkby Enge, skriver Position Green Group i en pressemelding.

Klinkby Enge er leverandør av ESG-revisjoner (due dilligence).

– De har en ledende kompetanse innen en voksende nisje og en portefølje av private asset-eiere og investorer som ønsker å integrere ESG-data og rådgivning i investeringsprosesser, sier administrerende direktør Joachim Nahem i Position Green Group.

– Anskaffelsen understreker vår ambisjon om å bli den foretrukne ESG-rådgiveren og plattformen for databehandling i kapitalmarkedet, fortsetter han.

Klinkby Enge holder til i København og har i løpet av de siste fem årene bygd seg opp en kundegruppe på over 50 finansinstitusjoner og selskaper, hovedsakelig i det europeiske markedet.

Hovedelementer i selskapets metoder vil integreres i Position Green Group sine plattformer og tilbys som en ny ESG-rådgivningsløsning.

– Vi gleder oss til å bli med Position Green og deler ønsket om å hjelpe investorer og selskaper til å forstå, forbedre og rapportere ESG-prestasjoner. Å bli en del av Position Green gir oss en størrelse og tilstedeværelse som gjør det mulig å møte en voksende etterspørsel fra eksisterende og nye klienter i Europa og i USA., seier administrerende direktør Anders Klinkby i Klinkby Enge..

Oppkjøpet medfører at Position Green Group sin rådgivningsvirksomhet i København økes. Innen årsskiftet vil det danske teamet bestå av rundt 20 ESG-analytikere, ifølge pressemeldingen.


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også