FinansWatch

Undersøkelse: Blir du under «artikkel 6» kan du miste investorene

En ny undersøkelse av Columbia Threadneedle Investments viser at investorer vil vurdere å selge seg ut om forvalterne ikke redefinerer fra artikkel 6 til artikkel 8 eller 9.

Leder for distribusjon EMEA Michaela Collet Jackson hos Columbia Threadneedle Investments. | Foto: PR / Columbia Threadneedle

Bare en tredjedel av investorer har planer om å beholde investeringene sine i artikkel 6 fond innen slutten av 2022. Nesten halvparten er villige til å flytte pengene sine om kapitalforvalteren ikke rekategoriserer fondene fra artikkel 6 til 8 eller 9, som det blir kategorisert av EUs «Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR), skriver AMWatch at undersøkelsen til Columbia Threadneedle Investments har funnet.

– Undersøkelsen viser hvor viktig ansvarlige investeringer er blitt for å gi det kundene ønsker. Det er klart at profesjonelle investorer ikke lenger vi se mot, eller til og med flytte penger fra, kapitalforvaltere som ikke møter de forventningene som kommer med ansvarlige investeringer. Om dette er ved produkttilbud, investeringstilnærming eller klientrapportering. Dette sender en tydelig beskjed, sier leder for distribusjon EMEA Michaela Collet Jackson hos Columbia Threadneedle Investments, i en pressemelding.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch